MS Castor af Bogense

MS Castor af Bogense
Om virksomheden

© Emil Lang Skovbølling

MS Castor tilbyder charter og tursejlads omkring det Nordfynske Øhav. MS Castor holder til i Bogense gamle havn, hvor de fleste sejladser afgår fra. Skibet blev bygget i 1937 og var oprindeligt en fiskegalease.

MS Castor tilbyder tursejladser , der kan bookes via VisitNordfyn i sommerhalvåret, hvor der er afgang flere gange om ugen. Det er også muligt at chartre skibet med mandskab. Så hvis du vil holde de næste firmaarrangement ombord på Castor eller holde din fødselsdag, har du her chancen for en helt unik oplevelse.
Castor tilbyder også askespredning, hvor I kan få en helt unik og særlig måde at tage afsked med en kær person i det flotte gamle træskib. Askespredningen kan foregå under en ceremoni, hvor I stille og roligt kan tage afsked. Besætningen sikrer at der bliver skabt højtidelige og værdige rammer for jer.

Skibet er godkendt til at sejle med 39 personer udover personale. Der er et fint kabys og das under borde, hvor man kan anrette mad og sidde. Vær opmærksom på at der er plads til ca. 20 personer under borde, og så sidder man tæt.

Hjemmeside
Telefonnummer
6481 2044
Email-adresse
Adresse
Vestre Havnevej 9B
Postnummer
5400
By
Bogense
  • MS Castor af Bogense