VisitNordfyn

Turisme

Nordfyns Erhverv og Turisme arbejder under VisitNordfyn-brandet for turismeudvikling på Nordfyn både digitalt, på tryk og for personlig service. Der er 4 turistkontorer på Nordfyn med både digital turistinformation i form af touchskærm og/eller eventskærme samt brochurer og guider. VisitNordfyn står også for hjemmesiden visitnordfyn.dk samt VisitNordfyn på Facebook og Instagram. NEET udgiver hvert år en turistguide om Nordfyn, ligesom der hver sommer og påske bliver udgivet en aktivitetskalender for turisterne. Nordfyns Erhverv og Turisme arbejder derudover på at udvikle busturisme og få endnu flere turistgrupper til Nordfyn.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte bureauleder Rikke Lindhøj for spørgsmål om turisme på Nordfyn, og har du spørgsmål om busturisme, er du altid velkommen til at kontakte salgschef Jette Kærgaard.

 • I 2022 blev der i samarbejde mellem Nordfyns Erhverv og Turisme, turistaktører samt Nordfyns Kommune udviklet en ny turismeudviklingsstrategi. Strategien blev godkendt af Nordfyns Kommunalbestyrelse d. 20. december 2022.
  Strategiens sigte er at skabe rammer for leg og nærvær på tværs af generationer og for forskellige aldersgrupper samt på forskellige niveauer. Leg er mange ting – for børn er det mere traditionel leg, og for voksne er det f.eks. kreativitet og outdooraktiviteter. Du kan læse strategien her! Det hurtige overblik finder du på side 2.
 • Når du udvikler oplevelser, kan du bruge vores guide til oplevelsesudvikling – Læs den her!
 • Læs Wilkes gæsteundersøgelse på Nordfyn sommer 2022 her!
 • Læs Wilkes undersøgelse af gæster på Nordfyn i efteråret 2021: Klik her!
 • Er du turistaktør? Så har du som medlem af NEET mulighed for at komme på VisitNordfyns hjemmeside og kortbord, ligesom du kan lægge dine brochurer i VisitNordfyns visitcenter i Bogense
 • Har du en event, der er relevant for turister? Så husk at sætte din event på kultunaut.dk. På den måde kan du få dit arrangement vist på visitnordfyn.dk, på VisitNordfyns eventskærme og i den trykte aktivitetskalender. Du kan læse guiden til KultuNaut her
 • VisitNordfyns aktivitetskalender viser events og aktiviteter på hele Nordfyn fra Hasmark og Tørresø til Bogense
 • Har du lyst til at få flere cykelturister? Så er Bike Friends Nordfyn noget for dig! Har du lyst til at tilmelde dig, så klik her.
 • Har du lyst til at oprette en autocamperplads? Så får du en vejledning og gode råd her!
 • Har du lyst til at gøre mere ud af din digitale tilstedeværelse? Så er TripAdvisor, Instagram og Facebook noget for dig. Du er altid velkommen til at spørge om gode råd og vejledning
 • Synes du, der mangler nogle dejlige nordfynske steder på visitnordfyn.dk, eller har du rettelser til hjemmesiden? Så er du altid velkommen til at skrive til info@visitnordfyn.dk med tekst og billeder.

Dokumenterne opfylder desværre ikke alle krav til tilgængelighed vedr. Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2016/2102 af 26. oktober 2016. Hvis du har brug for at få læst dokumenterne op, kan du kontakte info@visitnordfyn.dk / 6481 2044.

Kontakt

Rikke Lindhøj fra Nordfyns Erhverv og Turisme

Bureauleder

Rikke Lindhøj

Tlf. 61 96 05 66
E-mail: rikke@neet.dk

Jette Kaersgaard fra NEET

Salgschef

Jette Kærgaard

Tlf. 40 43 48 85
E-mail: jek@neet.dk