”KICK-ASS – Fra kælder til milliard”

Jesper Buch 

Tekst: Ove Syberg
Dato: 20-02-2019

Hvad er dog det for en overskrift. Hvad ligger bag?

Det gør såmænd et spændende indslag på Nordfyns Erhvervs og Turismes generalforsamling, der afholdes på Nordfyns Gymnasium den 27. marts.

Serieiværksætteren og milliardæren Jesper Buch kommer og fortæller om de fantastiske rejser, han har været på, og som selvfølgelig indbefatter ’’Just Eat’’.

Han er en meget sprudlende, direkte og vildt inspirerende person, der virkelig kan holde sit publikum stangen.

Det må være et godt match at kombinere Jesper Buch med det nordfynske erhvervsliv, som jo for manges vedkommende kommer med samme baggrund, nemlig iværksætteri.

Mange af jer har nok set Jesper i tv-programmet ’’Løvens Hule’’, hvor han vel nok er en af de hårdeste, men også mest analyserende medvirkende. En benhård forretningsmand, der ikke skåner de håbefulde iværksættere, der deltager.

Det er historien om en mand, der startede i en kælder og endte som milliardær. Jesper fortæller, hvad der skal til for at opnå succes, og om hvordan man ’’knuser sine konkurrenter’’.

Jesper kommer med en ærlig, hård og spændende fortælling, der rammer folk dybt, men også får lytterne til at gå efter deres mål. Ikke så underligt, at hans mantra er ’’Whatever it fucking takes’’. Og man skal passe på, for hans energi smitter!

Det er også fortællingen om de mange bump, der er på vejen til succes. Hvad det kræver af vilje og drive, men også om arbejdsglæde og det at lykkes.

Husk at sætte kryds i kalenderen den 27. marts! For jer, der kommer til generalforsamlingen, vil der være mange guldkorn, I kan tage med hjem efter Jesper Buchs indlæg.

Vel mødt.