Det er jo ikke en helt typisk overskrift til en formel generalforsamling i en erhvervsforening. Men udover at vi glæder os til at byde velkommen til hele aftenens program, så håber vi du har tid og lyst til at komme inden selve generalforsamlingen, der starter kl. 17:30.

Mød de nominerede til Årets Iværksætter

Fra kl. 16:30 har du nemlig mulighed for at møde de 3 nominerede til prisen som Årets Iværksætter 2023: Vild med Hvede, Bro 14 – Wolf Camper og Multi-Jacob. De vil hver især præsentere en lille stand, hvor du kan se nogle af deres produkter præsenteret.

Søndersø Bryghus

Samtidig har vi inviteret Søndersø Bryghus. David Klærke og Morten Lynggaard er et par lokale gutter fra Søndersø, der langsomt men sikkert er ved at opbygge et lille lokalt bryghus med kvalitetsøl. Et godt eksempel på et par iværksættere, hvor det ikke kun bliver ved snakken. De to herrer elsker at se noget vokse; entreprenørgenet er absolut til stede.

Den første udgave blev solgt i SuperBrugsen Søndersø med succes, og anmeldelserne har været endda meget positive. Ikke kun fra venner og bekendte, men også på den for øl entusiaster-kendte app ”untappd”, hvor de scorer mellem 4 og 5 på en skala fra 1-5. Siden da er den lille virksomhed vokset, og de forventer i 2024 at sælge over 10.000 liter øl.

På minimessen kan du også få vin eller sodavand, men ellers serverer Søndersø Bryghus naturligvis øl. De medbringer to forskellige typer, nemlig Søndersø Bryg, der har lidt bitterhed, og Nordfyns Nødde Ale, der er lidt mere ”rund i det”.

Udover de to velsmagende øl, så kan du få en god snak om øl og ølbrygning. Søndersø Bryghus kontraktbrygger, hvilket betyder at opskriften laves af David og Morten, mens selve brygningen sker på kontrakt hos et andet bryggeri, i det her tilfælde hos Midtfyns Bryggeri.

Læs mere

Du kan således møde de 3 nominerede til Årets Iværksætter over en lokal øl. Inden da kan du læse mere om de nominerede her. Husk det er dig som deltager, der bestemmer, hvem der skal være Årets Iværksætter 2023.

Husk tilmelding til årets generalforsamling på neet.dk/generalforsamling