På NEET’s generalforsamling den 10. juni skal Årets Virksomhed på Nordfyn kåres. Her vil de tre nominerede virksomheder blive præsenteret, og der vil blive vist en lille video om den enkelte virksomhed, inden kåringen finder sted.

Men så længe skal I ikke vente på at se hvem de nominerede er…

Her er de nominerede til Årets Virksomhed i alfabetisk rækkefølge:

Bogense Plast

Bogense Plast A/S

Bogense Plast er en markedsførende virksomhed, der fungerer som leverandør af plastkomponenter til partnere der producerer færdige produkter i flere forskellige brancher. De har få, men meget store samarbejdspartnere, blandt andet Linak og Danfoss. Bogense Plast partnere er samlet helt oppe at eksportere 60% af deres produktion.

Det er sprøjtestøbt plast der produceres, i et utal af varianter. En af de helt store tendenser i markedet lige nu er energieffektivisering, og det ses tydeligt på efterspørgslen.

Bogense Plast udvikler konstant på deres processer og produkter, inklusive robotter.

Økonomisk blev 2019 et rekordår, alligevel er 2020 endnu bedre, og det ser i prognoserne ud til at væksten fortsætter de kommende år. Dette ses også i antallet af ansatte i virksomheden.

Bogense Plast A/S har netop gennemgået et succesfuldt generationsskifte, i form af et ’’Management Buyout.’’

Compusoft

Compusoft A/S

Compusoft i Søndersø er en højteknologisk virksomhed, der både leverer hardware og software løsninger til deres kunder.

Kundesegmentet er i høj grad inden for turisme, attraktioner og svømmehaller. Det handler om adgangs-, betalings-, booking- og kapacitetsstyringssystemer. I øjeblikket er Compusoft ved at lave løsninger til Rosenborg Slot, Amalienborg Slot og Koldinghus.

Marinaer er også et område, der fylder meget. Her kan der automatiseres så meget ved hjælp af Compusofts systemer, så de kan køre helt uden bemanding.

Der er massiv vækst i virksomheden, og dette gælder ikke mindst på eksportmarkederne. Det er primært i Skandinavien, men også i det øvrige Europa.

Det svenske campingdynasti First Camp, der jo også er kommet til Nordfyn, bruger Compusoft-teknologi til at understøtte hele deres digitale platform. Det har betydet en fordobling af online bookninger på bare et år.

Fremtiden i virksomheden ser rigtig godt ud, og der forventes en ikke ubetydelig vækst de kommende år.

DK Plant

DK plant ApS

DK plant i Otterup producerer agurker i store mængder. De sidder på hele 25% af det danske marked og ses i næsten alle supermarkeder landet over. Det svarer til ca. 10,5 mio. agurker. Hertil skal lægges 1,5 mio. økologiske agurker.

DK plant udvikler og tester konstant nye sorter, der selvfølgelig skal munde ud i, at danskerne får endnu mere lyst til at spise agurker.

Virksomheden råder over et areal på hele 100.000 m² under glas, og der produceres med fuld fokus på bæredygtighed. I alle aspekter af driften er det altid underliggende at mindske CO² udledningen, så bæredygtigheden er i højsædet.

DK plant har gennemført et succesfyldt generationsskifte fra far til søn, som var virkelig velforberedt.

NB.:

Der sker løbende ændringer i aftalerne om genåbning ifm. Covid-19.
Derefter afventer vi evt. beslutning om at flytte generalforsamlingen til uge 18.

Læs mere

Du kan læse mere om hver virksomhed her:

bogenseplast.dk

compusoft.dk

dkplant.dk

Stort tillykke til de nominerede!