Erik Vestergaard Hansen er en af de nordfynske erhvervsfolk, der har butikslokaler til udlejning. Helt konkret har Erik Adelgade 85 i Bogense til udlejning. Vi har talt med Erik Vestergaard Hansen om mulighederne for at drive butik på Nordfyn, i det her tilfælde Bogense, og hvad han som udlejer vil bidrage med for at fastholde en stærk detailhandel:

”Detailhandel er vigtig for at fastholde byens attraktivitet. Jo bredere udvalg, jo flere kunder. Og jeg synes generelt, at butikkerne i Bogense har været gode til at bakke hinanden op og sende kunderne videre til de øvrige butikker. Dertil kommer de mange arrangementer, der afholdes i byen. Der er slet ingen tvivl om, at det betyder meget for detailhandlen, selvfølgeligt særligt, når byen er stopfyldt med kunder i forbindelse med Rosenfestivalen.”

erik vestergaard hansen

Adelgade 85 ligger lige midt i Bogense på hjørnet af Adelgade og Østergade. Lokalet står pt. tom efter at Eriks kone Hanne Bang lukkede sin fysiske butik Frk Bang for at hellige sig sine børnebørn og en web-butik.
Frk. Bang åbnede i 2012 og var kendt for at sælge moderigtigt dametøj til kvinder i alle aldre og med fokus på god gammeldags fynsk kundeservice.

”Perioden siden 2012 har faktisk været utrolig stabil. Der er generelt mange mennesker i Bogense, selvfølgelig særligt om sommeren. Jeg tror der er potentiale for at drive en butik, men man skal som butiksejer skille sig ud. Det skal være noget unikt og noget du ikke kan få andre steder. Og så skal du selvfølgelig have noget gnist og energi”, fortæller Erik Vestergaard Hansen.

Erik har også noteret sig Nordfyns fokus på at understøtte detailhandlen, herunder ideen om særligt at understøtte nye potentielle butiksindehavere:

”Jeg er bevidst om, at jeg som udlejer også skal gi’ mig for at få lokalerne lejet ud. Derfor er jeg positiv på en trappeløsning med billigere husleje i starten, for evt. at hjælpe en ny lejer lidt i gang. Til gengæld tænker jeg det er rimeligt med lidt løbetid på kontrakten, så det kan blive en fornuftig forretning for begge parter.”

Går du med lysten til at starte egen butik op eller kender du én, der gør det? Så er Nordfyn en oplagt mulighed, uanset om det er i Otterup, Bogense eller Søndersø. Du kan enten kontakte Nordfyns Erhverv og Turisme eller deltage på mødet ”Bliv chef i egen butik” der afholdes næste torsdag, den 9. februar kl. 17:00 i Nordfyns Bank i Bogense.

Læs mere HER