Netop nu udbyder Nordfyns Erhverv og Turisme et nyt oplevelsesgavekort, der giver din virksomhed mulighed for at forkæle medarbejdere med op til 1.200 kroner skattefrit.

Nye skatteregler for oplevelsesbaserede gavekort

I 2020 vedtog Folketinget ifm. den nye finanslov, og grundet den nationale ’coronanedlukning’, at det skulle være muligt for virksomheder at begave medarbejdere med gavekort for op til 1.200 kr. om året, uden at medarbejderen beskattes af gaven. Kravet er dog, at gavekortet skal udstedes til oplevelser. Nordfyns Erhverv og Turisme giver dig, med Oplevelsesgavekort Nordfyn, nu mulighed for både at påskønne dine medarbejdere og give en hjælpende hånd til nordfynske cafeer, restauranter og oplevelser.

En påskønnelse af dine medarbejdere

Du er sikkert vant til at påskønne dine medarbejdere med gaver i en eller anden art i løbet af julen, eller efter endte projekter. Ofte er det dog svært at ramme helt plet, hvis alle medarbejderes forskellige ønsker og behov skal tilgodeses. Oplevelsesgavekort er den perfekte gave; medarbejderen kan frit vælge mellem de mange muligheder oplevelsesgavekortet rummer, hvad end det er sport, kultur, musik, mad, overnatning, eller en anden helt særlig oplevelse de ønsker. Vigtigst af alt; du slipper for at beslutte, og du støtter oplevelsesindustrien på Nordfyn!

En hjælpende hånd til COVID-19-ramte Nordfynske caféer, restauranter og oplevelser

På Nordfyn er der et godt udbud af virksomheder indenfor oplevelsesindustrien, godt fordelt i hele kommunen. For mange af virksomhederne gælder det, at de i en lang periode af 2020 har været forment at åbne dørene for gæster. Torben Agerholm, som ejer og driver Fiskehuset i Bogense, udtaler: ”Det har været et rigtigt hårdt år og en turbulent periode for Fiskehuset, og kompensationsordningerne har langt fra kunnet dække vores basisomkostninger”. Oplevelsesgavekortet er en oplagt mulighed for at hjælpe ”oplevelsesindustrien” på Nordfyn med igen at blomstre, og en oplagt mulighed for de Nordfynske virksomheder til at påskønne deres medarbejderes indsats og omstillingsparathed under en turbulent periode med COVID-19.

Læs mere

Læs meget mere om Oplevelsesgavekort Nordfyn her!

Kontakt Martin Hjorth på mrh@neet.dk eller 6119 1599, ved henvendelser vedr. oplevelsesgavekortet