SuperBrugsen Cycling Days danner rammen om tre dages BLÅ cykelfest i Otterup. Den danske stjerne Magnus Cort og nummer tre i dette års Tour de France, stjernerytteren Geraint Thomas, starter i forbindelse med 3. etape af PostNord Danmark Rundt ud fra Torvet i Otterup torsdag. Men fredag den 19. august er det små mulige kommende ”Jonas Vingegaard’er”, der danner feltet.

Alle børn i alderen fra 2-16 år inviteres nemlig til stort gratis cykelløb. Børneløbets kongeetape er en 2 kilometer lang rute, der bl.a. går GENNEM SuperBrugsen, der skal forceres flere gange. Løbet, der starter kl. 16:00, bliver professionelt speaket og selvfølgelig får alle rytterne løbsnummer, ligesom der er goodiebag og diplomer til alle, der deltager i løbet.

”Vi synes det er oplagt at benytte lejligheden til at forlænge den cykelfest, der har været i Danmark i forbindelse med Tour de France. Masser af aktiviteter i Otterup og børnene får mulighed for, gratis, at deltage i et cykelløb. Og fredag, den 19. august skal de ikke ”blot” køre hen til SuperBrugsen, men rent faktisk køre gennem SuperBrugsen. Det bliver hylemorsomt.” lyder det fra direktør Per Olesen, fra Nordfyns Erhverv og Turisme.

Otterup vil summe af cykelfest rundt i gaderne og i butikkerne. På Torvet er der cykelrelaterede boder og aktiviteter linet op, så der er noget for både store og små. Fredag eftermiddag kommer cykelklovnen Bjarne Bulgur og underholder og lørdag har vi inviteret Hr. Plys, kendt bl.a. fra Lalandia, til at underholde på sin væltepeter. Begge underholder på Torvet og i SuperBrugsen.

Fredag aften spiller først DJ John og senere Viki and Friends på Torvet, og lørdag er der det traditionsrige torvemarked.

Der er i sandhed lagt op til cykelfest, når SuperBrugsen Cycling Days løber af stablen fra 18. til 20. august i Otterup.

Læs mere

SuperBrugsen Cycling Days

Tilmelding til børnecykelløb