Er du til aktivt udeliv, så er der åbnet en butik på havnen i Bogense, hvor du kan finde rigtig gode varer.

Wolf Camper er varemærket på alle varerne i butikken, og det er 100% dansk design, som ikke lader sig fornægte.

Ejer af butikken Monika Holst fortæller, at Wolf Campers produkter sælges forskellige steder i Danmark i butikker, som er en del af Wolf Camper. Derimod er hendes butik her i Bogense ejet af hende selv, men sælger så de samme lækre varer som de øvrige butikker.

Monika sælger bl.a. bukser, polo og t-shirt, jakker og skjorter. Alt sammen i åndbart materiale som er meget behageligt at have på, når man bevæger sig meget. Der er også sko, vandrestøvler og strømper i gode materialer samt et udvalg i soveposer og liggeunderlag, ligesom der på sigt også kommer telte på hylderne.

Bro 14 Wolf Camper

Baggrunden for at åbne sådan en butik er nysgerrighed og det sjove i det:

Jeg er uddannet gartner, og jeg har et fuldtidsjob med rengøring på Nordfyns Efterskole. Så man kan ikke sige, at jeg er født i detailhandelsverdenen.”

Hun uddyber med at fortælle hun købte huset, hvor butikken ligger, sammen med sin mand og så skulle der sælges et eller andet i den. Først boede de i et lille hus på Kirkestræde her i Bogense, men der skulle mere til, og så var der nogle venner der spurgte hvorfor de ikke købte vinhandelen nede på havnen. Det gjorde de, og så var butikken erhvervet.

Men hvad den skulle indeholde, og hvad de skulle sælge, vidste de faktisk ikke på tidspunkt.

Det var en tilfældig familiesammenkomst, der gjorde udslaget. Min bror havde købt nogle af Wolf Campers produkter, og han var så begejstret for det, at han mente det var det vi skulle sælge. Og sådan blev det. Vi fik fat i ejeren af Wolf Camper og viste ham butikken. Hans besøg faldt sammen med en stor jazzweekend med en masse mennesker på havnen, og så fik vi en aftale i stand.”

Butikken åbnede 1. april, og Monika fortæller at de er blevet taget rigtig godt imod. Folk finder frem til butikken, og der bliver handlet flittigt.

Bro 14 Wolf Camper

Monika glæder sig til den turistmæssige højsæson, som jo er tæt på.

Vi håber at mange turister vil stikke næsen ind i butikken, når de alligevel går tur på havnen. Og nu hvor jeg holder sommerferie fra Nordfyns Efterskole, så bliver åbningstiderne udvidet betragteligt – for så skal der sælges’’, griner hun.

Monika tilføjer, at selv ’’oserne’’ kan man nogle gange sælge noget til. Bare man sørger for, at de kommer rundt i hele butikken, så kommer der tit noget i kurven alligevel.

Monika og hendes mand er selv meget aktive og dyrker forskellig sport, og den viden omkring det aktive menneske sammenholdt med hendes købmandskab og ønsket om at have en selvstændig virksomhed gør, at hun føler sig på rette hylde. Hendes mand er også flittig kunde i butikken og er meget begejstret for tøjet.

Håbet er så, at der på et tidspunkt bliver økonomisk råderum til at kunne ansætte en medarbejder, så de kan være to i spidsbelastningerne, og Monika kan holde fri en gang imellem.

Men helt klar til højsæsonen, det er hun.

Læs mere

facebook.com/Bro-14-Wolf-Camper