Som i de foregående år skal der også kåres en Årets Iværksætter for året 2020. Det sker, som vanligt, på NEET’s generalforsamling, der afholdes 10. juni i Langesøhallerne.

Der er nomineret tre virksomheder, der alle tre er nyskabende og i vækst.

Nedenfor en kort præsentation af de tre.

den gode historie

Den gode historie

Den Gode Historie er en virksomhed her på Nordfyn, der kun er godt et år gammel. Det er Dorthe Løwendahl Bomann der står bag, og hun er en energibombe af en journalist.

Dorthe hjælper erhvervslivet og andre med netop at fortælle ’’Den Gode Historie’’ om dem selv eller deres virksomhed. Det er marketing på et højt niveau, og både hendes foredrag og hendes indsats med at fortælle den gode historie i virksomhederne er meget værdsat.

Dorthe fortæller, at der er rigtig gang i forretningen, og at hun da også har et fornuftigt afkast ud af anstrengelserne.

dengodehistorie.dk

Preggobox

Preggobox

Preggobox er en virksomhed, der sælger personlige plejeprodukter til kvinder under deres graviditet samt plejeprodukter til babyer. Virksomheden er startet af Claudia Olak, som også er eneejer.

Salget foregår via en abonnementsordning, hvor der tilsendes pakker med plejeprodukter til kunderne hver måned. Indholdet er nøje tilpasset den vordende mors stadie i graviditeten. Det er rene produkter uden tilsætningsstoffer, og der er store rabatter når man er abonnent.

Væksten har været så stor, at Claudia nu er på udkig efter en investor, der kan hjælpe med at vækste yderligere.

Ligeledes er Claudia kommet med i netværket Nordic Female Founders Growth forløb, hvor virksomheden vil blive fulgt tæt af andre erhvervsfolk.

preggobox.dk

Nordic parts

Nordic Parts

Nordic Parts er en virksomhed, der forarbejder plast i mange forskellige udgaver. De har den nyeste teknologi til at håndtere plastemner og kan med dette udstyr producere endog meget komplicerede emner, der bruges af deres kunder overalt i Danmark.

Ejerne Danny og Martin har haft virksomheden i ca. tre år, og har i den relativ korte periode formået at vækste så meget, at det blev nødvendigt at flytte til meget større lokaler. Der blev nemlig indkøbt flere maskiner, så pladsen i de oprindelige lokaler blev for små.

Nordic Parts kunder bliver større og større, så produktionen skal kunne følge med, og det betyder så, de nu arbejder to skift.

Der bliver også stadig flere kunder, efterhånden som de kan tilbyde mere komplicerede emner.

På trods af de massive investeringer, er ejerne begyndt at få et afkast ud af virksomheden.

nordicparts.dk