Du er igen inviteret til en spændende aften hos Nordfyns Erhverv og Turisme. Nemlig årets generalforsamling torsdag den 5. marts kl. 17.15 på Nordfyns Gymnasium.

Et arrangement, der bl.a. byder på beretning, årsregnskab, behandling af indkomne forslag, økonomi og naturligvis overrækkelse af en række flotte priser:

  • Virksomhedsprisen 2019, som uddeles af Nordfyns Kommune. Den gives til en virksomhed, der har vist rummelighed og taget et socialt ansvar
  • Årets iværksættervirksomhed 2019, hvor vinderen bliver fundet via afstemning i løbet af aftenen. De tre nominerede er: Nykjærs Malerfirma, Nordic-Parts ApS samt Fyns Jagt og Beklædning.
  • Miljøprisen 2020, som uddeles af Nordfyns Kommune. Den gives til en virksomhed, der innovativt satser på grøn omstilling samt viser gode initiativer i miljømæssige sammenhænge.
  • Årets Virksomhed 2019, hvor de tre nominerede er: JK Byg og Montage, Nordfyns Brolægning og House Nordic

Aftenen byder også på et spændende foredrag med Tommy Ahlers. Tommy vil fortælle om sin spændende rejse fra serieiværksætter til nu at være politiker. Måske du også kender ham fra DR programmet ”Løvens Hule”.

Tommy er en utrolig spændende person, der virkelig kan få sit publikum med, når der snakkes samfund og iværksætteri. Mon ikke han også kommer ind på de overvejelser han havde, da Lars Lykke ringede for at høre om han ikke kunne tænke sig at blive minister.

I løbet af aften er der naturligvis også lidt lækkert til ganen, og tid til en rigtig god snak med de øvrige deltagere.

Det er selvfølgelig på generalforsamlingen, de vigtige ting foregår. Det er jo den øverste myndighed i foreningen, og det er her medlemmer til bestyrelsen bliver valgt. Det er bestyrelsen der udstikker retningen for foreningens virke sammen med direktøren. Det er også her, man fejrer foreningens succes og i det hele taget hele det nordfynske erhvervslivs succes. Det er en enestående chance for at netværke med stort set hele det nordfynske erhvervsliv og de nordfynske turistaktører. Samtidig er jeg rigtig glad for de priser, der bliver uddelt på generalforsamlingen. Det er dejligt at se glæden hos dem der modtager prisen, og vi andre kan glæde os over, at nogen stikker ud på den positive måde”, siger formanden for Nordfyns Erhverv og Turisme, Jimmy Rasmussen.

Tilmelding

Klik her og tilmeld jer til årets generalforsamling!