Har du altid drømt om at se Odense eller Århus som en fugl gør det, det vil sige fra oven? Eller Møns Klint, Skovtårnet på Sydsjælland eller måske Æbelø?

Det har du nu muligheden for, idet Danmarks førende luftfotograf Jesper Larsen fra Søndersø på Nordfyn i samarbejde med Nordfyns Erhverv og Turisme, har lavet en enestående luftfotoudstilling med 21 bemærkelsesværdige værker fra hele Danmark.

”Jeg har arbejdet med luftfotografering i 3 årtier, skrevet 3 bøger om emnet og nu en udstilling. Selvom det er mit arbejde at lave luftfotos, så er det også min hobby. Det glæder mig derfor rigtig meget, at danskerne nu virkelig får mulighed for at se luftkunst fra hele Danmark. Og så opstillet i det skønne havnemiljø i Bogense” lyder det fra en begejstret luftfotograf Jesper Larsen.

Der venter udstillingens gæster en unik oplevelse. Fantastiske fotos og når man så samtidig skal forestille sig, at billederne jo bliver taget samtidig med at flyveren bevæger sig med 200 km/t hen over himlen. Det stiller krav til Jesper Larsens evne både som pilot og som fotograf, og ofte har han ikke mere end få sekunder til at få taget det helt rigtige foto.

Det er mere end lykkedes og det er ikke uden grund at danske Jesper Larsen er blevet begunstiget af flere internationale priser og har fungeret som dommer ved den internationale luftfotokonkurrence i Texas USA.

”Vi vil altid gerne give Nordfyns gæster noget ekstra. Når vi så samtidig har en international anerkendt luftfotograf, der både er dygtig og passioneret OG bosiddende på Nordfyn, så var det oplagt at lave et samarbejde” udtaler salgschef Jette Kærgaard fra Nordfyns Erhverv og Turisme, der fortsætter ”Det er fantastiske billeder, der bringer os rundt i hele Danmark. Selvom man ofte godt ved hvor det er, så gør vinklingen fra flyvehøjde billederne til noget helt ekstraordinært.”

Åbningsdagen 6. maj bliver noget helt særlig. Du kan komme og deltage i en art-walk med Jesper Larsen, hvor den højtflyvende fotograf vil fortælle historien om de enkelte værker, ligesom du kan vinde et valgfrit luftfotokunstværk i 90×60 cm – i aluprint.

Udstillingen præsenteres på Bogenses hyggelige og autentiske gamle havn i perioden fra den 6. maj og frem til oktober måned. Der er ingen entre og i øvrigt gratis parkering.

Læs mere

Udstillingen Luftkunst fra Danmark

Se mere om luftfotograf Jesper Larsens fotos på luftfotodanmark.dk