citat tegn

Gavefabrikken eller gavekortet.dk er ”no go”.

Jeg erkender at både Gavefabrikken, drevet af iværksætteren Nikolai Kiim, og gavekortet.dk, ejet af Egmont-koncernen, er gode og stærke koncepter – i øvrigt begge registreret i Valby. Jeg erkender også, at jeg tidligere har gjort brug af koncepterne. Derfor er jeg heller ikke ”ude efter” hverken Gavefabrikken, gavekortet.dk eller andre lignende løsninger.

Jeg er ude med et budskab til dig, kære virksomhedsleder: ”Køb dine julegaver til dine ansatte lokalt.”

Nordfyn er begunstiget af en attraktiv, diversificeret og spændende detailhandel, og det skulle vi gerne fortsat være. Når du køber dine julegaver hos den lokale detailhandel, så køber du ikke bare en vare.
Du vil opleve en fantastisk service, og du er faktisk også med til at sikre fortsat levende og attraktive byer. Det er jo detailhandlen, der f.eks. står bag julebelysning og alle de aktiviteter, der sker i byerne.

Du skaber også lokale arbejdspladser, ligesom du er med til at understøtte mange af de butikker, der er sponsorer bag de nordfynske foreninger og klubber. Du er populært sagt med til at sørge for, at dine ansatte eller deres børn kan dyrke sport i fritiden.

Når dine ansatte kan gøre deres indkøb lokalt, så reducerer de transporten, og dermed sparer vi allesammen CO2-udledning. Den lokale indkøbsmulighed understøtter helt sikkert også huspriserne.
Alt sammen noget, som jeg tror dine ansatte vil værdsætte.

Hvis du nu sidder og tænker, hvor kan jeg købe julegaver til mine ansatte lokalt på Nordfyn?
Besøg enten shopnordfyn.dk eller ”ShopNordfyn” på Facebook. Her kan du finde masser af god inspiration.

Jeg tror på, at uanset om man er virksomhedsleder eller ansat, så vil man gerne gøre en forskel i dagligdagen.

Kære virksomhedsleder:

DU kan gøre en kæmpe forskel – køb dine julegaver lokalt på Nordfyn!

Tak!