Nu sker det! I næste uge vender de store, flotte balloner tilbage til Nordfyn, når DreamBallon Cup 2023 afholdes i og omkring Hårslev den 8. – 12. august.

Så KIG OP, ta’ familien med i bilen, cykel ud til markerne, sæt dig sammen med vennerne i grøftekanten og oplev de imponerende balloner helt tæt på.

Og – KIG FORBI Hårslev Sportsplads om aftenen. Oplev Kåre og Emil, aktiviteter og lege, workshops, underholdning og køb jeres aftensmad på pladsen (tjek dagens program her).

Nyt koncept – oplevelser uanset vind og vejr

Der er planlagt 4 morgen- og 4 aftenflyvninger. Antallet af flyvninger afhænger af vejr og særligt vindretningen, så vi krydser fingre for et fantastisk flyvevejr over Nordfyn. I år er 12 ballonskippere og deres team tilmeldt DM i luftballon. Som udgangspunkt er boldbanerne på Hårslev Stadion – som noget helt nyt i år – enten startplads eller fly-in for flyvningerne.

”Jeg er vældig begejstret. Først og fremmest kan vi præsentere DreamBallon Cup igen, og det nye koncept giver nye muligheder. Vejret er en meget afgørende faktor, og aflysninger er en helt naturlig præmis under mesterskaberne. Men med et fast start- eller fly-in kan vi optimere oplevelsen for publikum”, lyder det fra direktør Per Olesen, Nordfyns Erhverv og Turisme.

Du kan følge de konkrete flyvninger og tidspunkter her: https://www.facebook.com/DreamballoonCup

DM balloon kåre og emil

KIG FORBI. Oplev Kåre og Emil, droner og faldskærmsudspring

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag inviteres du, din familie og venner til at besøge aftenområdet ved Hårslev Hallen. Området er bygget op og aktiveres i tæt samarbejde med gode, frivillige kræfter i Hårslev.

På pladsen kan I bl.a. opleve:

  • Droneopvisning og faldskærmsudspring
  • Forskellige aktiviteter, lege, workshops og I kan få lov at gå ind i en rigtig luftballon
  • Tag en selfie i en ballonkurv
  • …og fredag den 11. august kl. 18 optræder Kåre og Emil med deres underholdende videnskabsshow.

Program for den enkelt dag samt tidspunkter findes på www.visitnordfyn.dk

Vi ses til DreamBalloon Cup den 8. – og 12. august.