Vi i Nordfyns Erhverv og Turisme, i daglig tale NEET, er sat i verden for at hjælpe og støtte erhvervslivet i Nordfyns Kommune. Det gælder alle dele af erhvervslivet, og ikke mindst den del der omhandler vores store turismeområde. Men vi oplever ind imellem, at der er virksomheder, der ikke helt er på det rene med hvad vi rent faktisk og konkret kan hjælpe med.

Nedenstående vil vi prøve at pege på nogle af de områder hvor vi kan være en hjælp og støtte til jer der driver en virksomhed. Ligeledes vil nogle af vores medlemmer fortælle, hvad vi helt konkret har hjulpet deres virksomhed med. Det kunne jo være en inspiration til andre om at bruge os.

Har du en etableret virksomhed, er der rigtig mange ting vi kan være behjælpelige med. Vejledning og uddannelse er helt centralt i NEET.

Vi yder vejledning og giver gode råd inden for alle aspekter i erhvervslivet, og er der noget vi ikke selv er eksperter i, så trækker vi på vores store netværk af specialister.

Er der noget der ikke er som det skal være i din virksomhed, så kontakt os. Går omsætningen den forkerte vej, er du i tvivl om din markedsføringsplan, hvordan skal du begå dig på de sociale medier eller måske vil du i gang med et generationsskifte, så kontakt NEET og få gratis vejledning. Måske kan vi pege på netop det du har brug for, så det igen går den rigtige vej.

Efteruddannelse af dig og dit personale er en rigtig god investering, og gennem NEET Academy udbyder vi en lang række af kurser inden for blandt andet salg, sociale medier, strategi og forretningsplan, om bestyrelser og deres arbejde og forskellige andre relevante kurser.

NEET er også facilitator for Netværk Nordfyn, hvor mange virksomheder dyrker netværket og de mange indlægsholdere, der giver stof til eftertanke ude i virksomhederne.

For start ups har vi i NEET en dedikeret personlig vejledning og sparring for iværksættere. Vejledningen er gratis, og vi følger dig fra start med en forretningsplan og til du er godt i gang. Inden for iværksætteri kører vi ikke kurser, men kun en til en-sparring, da vores erfaring fortæller at det giver det bedste resultat for dig.

Turismen fylder også meget i Nordfyns Erhverv og Turisme. Det er en stor del af det samlede erhvervsliv og er et stort aktiv for Nordfyn.

VisitNordfyn er det brand der arbejdes under, og der er netop udviklet en helt ny turismestrategi, der skal understøtte turismen her på Nordfyn.

Alle turistaktører kan også henvende sig til NEET. Uanset om det gælder vejledning, marketing eller hvis de mangler en turistguide eller nogle aktivitetskalendere.

Men hvad siger vores medlemmer om den hjælp de har fået fra medarbejderne i NEET:

Din tøjmand i søndersø

Michael Caspersen fra Uffe Jensen & Co i Søndersø, der sælger rigtig smart herretøj, fortæller at han har fået rigtig gode råd og vejledning:

Der var vrøvl med vores Facebookside, som jeg mistænkte for at være hacked. Efter NEETs medarbejdere vejledte om problemet, kom det hele op at køre igen.”

Niels Peter Jensen

Niels Peter Jensen der er dyrlæge og har Nordfyns Dyreklinik ApS, har været rigtig glad for medlemskab af NEET:

NEET har fået mig til at fokusere på Facebook i markedsføringen, og jeg har deltaget i NEETs kursus om sociale medier. Jeg har også været med på NEETs kurser om den nye ferielov, om arbejdet i en bestyrelse og senest et møde med grøn omstilling som tema. Jeg har også været glad for den møderække vedrørende BID (Business Improvement Districts), der blev etableret i Otterup af NEET med eksterne oplægsholdere.”

Frank fra Nordfyns Svejser

Frank Engstrøm der er indehaver af virksomheden Nordfyns Svejser fortæller, at han fik stor hjælp af NEET, da han skulle etablere sin webshop:

Der var en rigtig god dialog og der var en let forståelig vejledning samt gode råd til etablering og hele det set up, der skulle til. Jeg fik også gode indspark til hvordan man kan bruge Facebook effektivt i markedsføring og vejledning til hvordan man agerer på de øvrige sociale medier. Jeg blev også vejledt i, hvordan man bruger Google Analytics som værktøj til at lave forskellige analyser i forhold til mine kunder og potentielle kunder. Det jeg kan sige er: Brug dog NEET.”

Som ovenstående fortæller, kan opfordringen kun være: Brug dog NEET til alt hvad vi tilbyder at hjælpe med.

Kontakt NEET

Kontakt medarbejderne i NEET