Der er faktisk meget, Nordfyns erhvervsliv kan få hjælp til. Nordfyns Erhverv og Turisme tilbyder rådgivning og sparring inden for alle områder omkring virksomhedsudvikling, markedsføring og de problemstillinger, de nordfynske virksomheder møder i deres hverdag.

Alle kan få hjælp til vækst- og forretningsplaner samt til genopretning, hvis noget er ved at gå galt.

I NEET er der også stort fokus på den nordfynske detailhandel. Mange fysiske butikker oplever svære tider og et meget stort konkurrencepres. Det bruges der mange ressourcer på her i huset. Vi har heldigvis mange der henvender sig, og de får en meget konkret hjælp til at komme videre i deres hverdag.

Et andet område der bruges mange ressourcer på, er iværksætteri. NEET tilbyder en til en-sparring, og vi følger iværksætterne lige fra første udkast til en forretningsplan og til den nye virksomhed er i fuld drift.

Det er en digital verden vi lever i, og det er en stor udfordring for mange virksomheder. Men her er der også hjælp at hente i NEET. Vi har flere medarbejdere, som kan rådgive om de digitale platforme, virksomhederne bevæger sig rundt på. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis I støder ind i problemer på jeres platforme.

NEET tilbyder også kurser via NEET Academy. Der er kurser i effektiv mødeledelse, salgskurser, håndtering af sociale medier, diverse workshops samt en lang række andre kurser med fokus på udvikling.

NEET er også facilitator for netværk, som mange virksomheder har glæde af at være med i. Her bliver der virkelig netværket, og der er mange arrangementer i løbet af året, der både giver læring, men også grobund for at skabe interessante kontakter.

Vi har spurgt et par virksomheder om, hvad NEET konkret har hjulpet dem med:

Dorte Bomann

Dorte Bomann fra Den Gode Historie:

NEET’s erhvervskonsulent Jørgen Bårris har hjulpet med at få den rette prissætning på mine produkter, og han har også hjulpet med selve salgsdelen. Det giver tryghed at have en uvildig rådgiver, der ikke skal sælge noget, i ryggen.”

Pernille Giørtz

Pernille Giørtz fra dametøjsbutikken Giørtz i Otterup er meget glad for den støtte og rådgivning, hun har fået fra erhvervskonsulent Martin Hjorth.

Martin har hjulpet med annoncering og markedsføring på Facebook og omkring HR-spørgsmål, og så er jeg meget tilfreds med hele BID-projektet i Otterup, som Martin er facilitator for. Jeg har også været meget glad for de kurser, NEET har udbudt.”

Frank fra Nordfyns Svejser

Frank Engstrøm, der er indehaver af Nordfyns Svejser, har haft stor gavn af NEET:

De har ydet en flot rådgivningsindsats og hjulpet meget med udformningen af en vækststrategi. De har også fået en marketingsstrategi sat på benene, så kronerne til markedsføring ender, hvor de giver mest værdi. Jeg har også været glad for kurserne, og jeg har kun mødt imødekommenhed og velvillighed, når jeg har henvendt mig.”

Vi er til for jer, og intet er for småt eller stort. Kontakt endelig NEET, hvis din virksomhed har brug for hjælp eller rådgivning.

Kontakt

Kontakt medarbejderne i Nordfyns Erhverv og Turisme

Send en forespørgsel til NEET