Virksomheden Alt Ordner Sig henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som har behov for hjælp til enkelte eller flere HR-relaterede opgaver.

Virksomheden er startet af Line Orloff, der har en lang karriere bag sig med HR-relaterede opgaver. Hun har været ansat i både små virksomheder og statslige styrelser, men også store koncerner, og der var det de HR-relaterede opgaver, der blev arbejdet intenst med.

Hun og hendes familie er tilflyttere fra københavnske Rødovre og nyder den storslåede nordfynske natur i stor stil. Det er en stor drøm der er gået i opfyldelse med flytningen fra København, understreger Line, som også ser frem til at gå i gang med blomster og nyttehave med de rigtig mange m², der fulgte med huset.

En anden del af den store drøm med at flytte til Nordfyn er at hjælpe virksomheder og organisationer med HR-opgaver som selvstændig HR-konsulent. Jeg har nemlig min egen vinkling på mange HR-opgaver, og det kan hjælpe rigtig mange virksomheder i SMV-segmentet.”

Det er typisk virksomheder, der ikke har hverken ressourcer eller kompetencer inhouse til at løse disse opgaver. Det kan også være organisatoriske eller strukturelle udfordringer hun kan hjælpe med, udover de helt basale opgaver.

Line har ca. 14 års erfaring med arbejdet inden for Human Ressource området, og hun kan hjælpe virksomhederne med en bred vifte af ydelser:

Er de kontrakter virksomheden har, i orden? Trænger firmaet til at få en personalehåndbog på plads? Er der processer og politikker, der skal ses efter i sømmene? Eksempelvis beretter Line om virksomheder, der har sparet en masse tid og ressourcer ved at lave og benytte en personalehåndbog. Den giver tit svaret på mange interne diskussioner og debatter der handler om aftaler, ferie, mærkedage og meget andet, og det sparer meget tid i forhold til daglige diskussioner, uddyber hun. Er det den dybere personalejura det handler om, så trækker Line på andre specialister i sit netværk.

Jeg kan også hjælpe virksomhederne med rekruttering og fastholdelse af medarbejderne. For hvordan får man de nye medarbejdere ind i en virksomhed på den rigtig gode måde? Det har nemlig meget med den senere fastholdelse at gøre. Jeg arbejder også med den branding, der handler at kunne tiltrække nye medarbejdere. Det er mere nødvendigt end nogensinde, da alle i dag er klar over hvor svært det er at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.”

Alt Ordner Sig tilbyder også at komme ud i en kortere periode og dermed hjælpe med opgaver internt i den enkelte virksomhed. Her understreger Line hvor vigtigt det er at kommunikationen foregår på rigtig måde, da det forebygger mange konflikter i blandt andet forandringsprocesser.

Line har læst kommunikation, markedsføring og HR. Det blev HR der trak i hende, og det var nok den menneskelige faktor i området, der gjorde udslaget.

Hun kommer fra Odense, men har arbejdet mange år i både Norge og København. Det blev dog Nordfyn der i den sidste vandt, og det er der nok en del nordfynske virksomheder der sætter pris på.

Læs mere

Kontakt Line Orloff