”Det er ikke til se det, hvis man ikke lige ved det”.
På en eller anden måde giver sangen fra 1963 på mange måder god mening.
Da Osvald Helmuth skrev sangen ”Opad eller nedad” var erhvervskonsulent Ove Syberg 9 år. Det betyder at Ove i dag er 66 år og dermed har nået pensionsalderen.
Da vi gerne vil beholde Oves gode kompetencer og store erfaring i organisationen, og da Ove gerne stadig vil være tilknyttet NEET, har vi lavet en seniorordning, så Ove fremadrettet arbejder to dage om ugen.

Det giver plads til Martin Rask Hjorth som ny erhvervskonsulent. Osvald Helmuth virker nok for Martin, der er 27 år, en anelse ukendt.
Det er arbejdet i Nordfyns Erhverv og Turisme til gengæld ikke. Martin har været tilknyttet NEET siden februar måned, hvor han har haft fokus på at understøtte detailhandlen henover corona-krisen.
Udover detailhandelskompetencer, så har Martin tidligere arbejdet med salg, herunder særligt anvendelse af de sociale medier. Seneste job var som marketing manager hos Kronings i Esbjerg, der bl.a. er kendt for Hero Camper.
Martin skal arbejde videre med de tiltag vi arbejder med overfor detailhandlen, herunder være ”driver” på BID-forløbene. Desuden kommer Martin til at arbejde med digitalisering generelt, iværksættersamtaler og meget, meget mere.

Udover at Martin naturligvis skal pukle med at understøtte erhvervslivet på Nordfyn, så kommer Martin også i efteråret til at pukle rent teoretisk, idet han til december skal aflevere bacheloropgave i Leisure Management ved Professionshøjskolen i Roskilde.

Velkommen til Martin!

Du kan kontakte Martin Hjorth på tlf. 61 19 15 99 eller e-mail: mrh@neet.dk