Hvis der noget vi alle bør være, så er det ’’fit’’, og hvem kan hjælpe med det? Det kan Allan Hansen i Bogense.

Han ejer og driver motionscentret Fit med Allan, hvor man kan træne for sig selv, i forskellige bootcamps, på hold, eller få personlig træning. Så der er gode træningsmuligheder for alle.

At starte mit eget har været en stor drøm, siden jeg blev uddannet som personlig træner, og det er en passion at medvirke til at mennesker trives og har det godt. Fit med Allan er tilpasset træning, hvor sjælen også er med. Projektet er som at have et ekstra barn, fordi jeg selv har bygget det op fra bunden. Fit med Allan betyder alt, for det er det eneste jeg kan finde ud af.”

Allan giver folk en ekstra oplevelse med deres træning, i stedet for at de bare tager ned og træner og så går hjem igen. Allans motionscenter ligger i skønne omgivelser i Fredskoven i Bogense.

Jeg laver altid et personligt træningsprogram til gæsterne, når de melder sig ind. Jeg går ikke efter at have så mange kunder som muligt, men efter at de føler sig trygge og får noget ud af træningen. Når jeg lærer folk at kende, kan jeg justere træningen, så den bliver helt optimal.”

På holdtræningerne kan man som medlem deltage for et standardkontingent. Så er der fokushold, der koster lidt ekstra, hvor man træner mere særskilt med Allan. Der er også personlig træning med Allan på hold med plads til tre personer ad gangen. Sidst, men ikke mindst, er der Bootcamp, hvor man gennem otte uger træner bestemte programmer sammen med de samme personer hver gang.

Fit med Allan

Jeg tog en uddannelse som fysioterapeut. Så begyndte jeg at træne lidt selv, begyndte i et fitnesscenter, og derefter tog jeg en uddannelse som personlig træner. Jeg kunne mærke at det var den vej jeg skulle. Jeg vil hjælpe andre til at blive ’’fit’’, og se den glæde folk får, når de kommer i bedre og bedre form.”

Det var i 2020 han kom ud i huset i skoven, hvor han begyndte at renovere og startede på det, der skulle blive ’’Fit med Allan’’.

De maskiner der er i fitnesscentre, er jo vanvittigt dyre, så hvordan kom han egentlig i gang?

Jeg har nogle virkelig gode og effektive maskiner, men de er købt brugte. Jeg spottede når andre centre lukkede eller skiftede maskiner, og så slog jeg til. Det har gjort, at jeg i hele opstarten har bibeholdt en fornuftig økonomi, og jeg har købt nyere maskiner og vægte, når der har været midler til det.”

Så det hele er bygget op trin for trin og fremstår nu som et meget flot udstyret center med alt hvad hjertet kan begære af udstyr.

Det har været en lidt svær periode at komme i gang. Først med corona og senere den økonomiske krise, der går lidt ud over de ting, som mange betragter som en slags luksus. Når mange andre nødvendige ting er blevet så meget dyrere, ja så skæres der i de ikke-nødvendige ting. Men man kan stadig leve af at have et fitnesscenter. Kunderne er trofaste, og det håber jeg at de bliver ved med at være i mange år fremover, for det er det her, jeg vil.”

Nu er det her Allans passion, men mon han også driver Fit med Allan om fem til ti år? Svaret fra Allan er ja, og han håber da også at det er på samme lokation, for han trives herude i skoven.

Læs mere

fitmedallan.dk