Tirsdag var der inviteret til stort erhvervsarrangement i Fredskoven i Bogense. Det var Nordfyns Bank Erhverv og Nordfyns Erhverv og Turisme, der stod bag.

Over 100 mødte op for at høre håndboldlandsholdets træner Nikolaj Jacobsen flankeret af sportsjournalist Thomas Kristensen fortælle om lederskab, men ikke mindst om det danske herrelandshold i håndbold.

Det blev en fantastisk aften fyldt med indblik i trænergerningen, anekdoter og de gode historier bag holdet, som offentligheden ikke altid får indblik i.

Direktører byder velkommen

Først bød Michael Kjærgaard fra Nordfyns Bank og direktør for Nordfyns Erhverv og Turisme Per Olesen velkommen og glædede sig over det flotte fremmøde. De gav også udtryk for deres forventninger til samværet med Thomas Kristensen og Nikolaj Jacobsen.

Derefter kom ’’Nikolaj Jacobsen’’ på scenen. Alle tænkte at han da vidst havde taget lidt på, og ja han var da blevet lidt mere fyldig.

Lars Arvad optræder som Nikolaj Jacobsen

Noget så også lidt forkert ud, for han havde da også fået betydeligt flere tatoveringer på armene end vi normalt havde set ham med.

Det viste sig da også, at det ikke var rigtige Nikolaj, men at skuespilleren Lars Arvad, fra Odense Sommerrevy, havde indtaget scenen i hans sted.

Det kom der en forrygende sketch ud af, og denne karikatur af landstræneren, som ramte rigtig godt, blev der virkelig grinet igennem af.

Så kom den rigtige Nikolaj på scenen sammen med sin gode ven sportsjournalist Thomas Kristensen. Det blev en forrygende omgang publikum blev udsat for, godt styret af Thomas Kristensen.

Nikolaj Jacobsen med ordstyrer

Nikolaj fortalte om alt vedrørende sin ledelsesstil, de udfordringer han er udsat for, og om succeser og fiaskoer. Her fortalte han, at en af hans største fiaskoer faktisk endte med at skabe hans største succeser. Ja, stof til eftertanke.

Han kom rundt om de tre verdensmesterskaber han og hans hold havde vundet, og understregede hvor vigtig staben rundt omkring ham var, i forhold til at skabe succeser.

Noget publikum havde ventet på, var de forskellige anekdoter og beretninger om spillerne og holdet bag kulisserne. Og det kom der en hel del af. Meget sjovt, interessant men også lærerigt.

Alt i alt et fantastisk show, de havde stablet på benene.

Folk lytter til Nikolaj Jacobsen til erhvervsarrangement

Så blev det tid til tapasspisning og networking, og der blev i den grad indtaget vådt og tørt, sammen med networking på højt niveau.