Ja, vi havde ønsket bedre ballonvejr og mere end 2 ud af 8 mulige flyvninger til DreamBalloon Cup 2023.

MEN – trods nærmest storm de første dage, kraftige vindstød, lave skyer så piloterne ikke kunne se højspændingsmasterne og regnvejr, så lykkedes det at gennemføre en kæmpe ballonfest på Nordfyn, og helt særligt på Hårslev Sportsplads.

Magien var tilbage

Mange mennesker var i uge 32 ude og kigge efter balloner – både ved startstederne, på veje og marker og på himlen, da det endelig lykkedes ballonskipperne at komme op. Nogle var endda så heldige at ballonen og den dygtige ballonskipper landede nærmest i baghaven. Igen kom vi helt tæt på.

Med 2 flyvninger og en række opgaver på hver flyvning var det således muligt at kåre en ny mester. Stort tillykke til den nye danmarksmester Kim Larsen og crew i deres hvide ballon. 

Det nye koncept med aktiviteter på stævnepladsen i Hårslev var en succes. At vi ikke kunne gennemføre tirsdag, skyldes også det udfordrende vejr. Men sikke en ballonfest, da vi først kom i gang. Man kan vist godt sige at der var ”sort af mennesker” fredag aften i Hårslev.

DM var i år arrangeret af Ballonklub Fyn og sportsudvalget ved Dansk Ballonunion i tæt samarbejde med Nordfyns Erhverv og Turisme samt lokale foreninger i Hårslev, der har gjort en kæmpe indsats på pladsen. Tusind tak til alle som har været involveret i stort som småt ifm. DreamBalloon Cup 2023. Arrangementet var ikke lykkedes uden det brede stærke samarbejde på tværs af bygrænser, erhverv og frivillighed.

Fantastisk var det også at opleve den store interesse fra de forskellige medier. Mediedækningen har været imponerende og viser at lige netop ballonsporten kan noget særligt og ikke mindst at vi på Nordfyn byder flot velkommen, uanset hvordan vejret arter sig (eller ikke).

Se nogle af mange skønne billeder fra DreamBalloon Cup her: facebook/DreamBalloonCup

PS.: SuperBrugsen Søndersø måtte melde alt udsolgt af deres salami med hasselnødder lørdag. Piloterne og deres crew var vilde med deres morgenmadsposer og ikke mindst den helt særlige salami, som de bare måtte have med hjem😊