Det er tæt på jul, og derfor besøgte NEET en af de butikker i Otterup, der typisk er en rigtig gavebutik. Vi vil høre lidt om butikken og om forventningerne til julehandelen.

Butikschef Michelle Witek har været i Imerco-kæden i fem år og startede i Svendborg, hvor hun blev udlært. Derefter kom hun til Imerco i Dalum hvor hun var i tre år, for nu at være butikschef her i Otterup.

Selvom Michelle kun har været i Imerco-kæden i fem år, føler hun alligevel at hun er godt klædt på til at være butikschef:

Jeg har haft gode chefer undervejs, der har vist at de stolede på mig og dermed gav mig den tillid og tro på egne evner, der skal til for at stå på egne ben.”

Imerco otterup jul

I butikken i Otterup er der tre fastansatte og en ungarbejder, og her til jul er der kommet ekstra assistance til den travle julehandel.

Julehandelen har indtil nu indfriet forventningerne, men forventningerne til den samlede julehandel er meget høje og vil sandsynligvis overstige de lagte budgetter.”

De forskellige Imerco-forretninger har et meget varieret sortiment. Ligger de på et hovedstrøg i en stor by, har de et sortiment der dækker den type kunders behov, og er det i en mindre by som Otterup, ja så er det lokale kunder, der er målgruppen. Dog tager de varer ind til den målgruppe der hedder turister, når det er sæson.

Michelle ved ikke, hvor længe hun skal være i butikken i Otterup. I kæder som Imerco er der gerne en form for rotation mellem butikkerne og deres chefer. Der sker en konstant udvikling, og en del af det er at cheferne prøver kræfter med nye byer og dermed nye butikker. Kort sagt starter på en frisk med jævne mellemrum.

Som butikschef har Michelle selvfølgelig ansvaret for det personale der er ansat, men i høj grad også for butikstrimning, udstilling og salg. Der er jo budgetter der skal opfyldes, og der skal være en høj kundetilfredshed.

Samarbejdet mellem de enkelte Imerco-butikker er rigtig godt. Vi hjælper hinanden, og der bliver på daglig basis sendt varer rundt mellem butikkerne, så kunderne ikke skal vente for længe på deres varer.”

Michelle har altid vidst, hun skulle i butik. At betjene kunder, sætte dekorationer op og yde en god service, ja det var lige hende. Det blev så Imerco, der fik glæde af hendes kompetencer og rigtigt gode humør. ”Og hvis det står til mig, så fortsætter det, for jeg har et Imerco-hjerte.”

Læs mere

Imerco Otterup