Danish Bike Award afholder hvert år en storslået cykelaften, hvor Cykel-Danmark hyldes med fest og farver. Med Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen som værter kåres vinderne indenfor 11 kategorier. VM i cyklecross der blev afviklet i Bogense i februar måned er, sammen med 3 andre events, nomineret indenfor kategorien ”årets cykelevent”.

Nomineringerne er udvalgt af et stærkt ekspertpanel bestående af: Dan Frost og Henrik Liniger (DR Sporten), Søren Reedtz, Jørgen Leth, Michael Stærke og Rolf Sørensen (TV2), Henrik Elmgreen, Bo Hamburger og Jakob Piil (Cykelekspert), Kenneth Møller Kristensen og Michael Sandstød (6-dagesløbet), Jesper Johannesen (Feltet.dk), Tino Thorsøe (CEC Event) og Mads Bødker (Landstræner MTB).

Direktør Per Olesen fra Nordfyns Erhverv og Turisme:

”Det er super sejt med nomineringen. Når man ser på ekspertpanelet, der har foretaget nomineringerne, så er det ikke hvem som helst. VM i cyklecross blev en stor succes og det er dejligt at se, at det er vi ikke de eneste der synes.”

Vinderne kåres ved Danish Bike Award’s 10 års jubilæumsshow i Ballerup Super Arena den 15. november. 

Valget foretages af cykel-Danmark via Danmarks største cykelsite ”Feltet.dk” og vil DU bakke om, at VM i cyklecross bliver årets cykelevent i Danmark, så kan du gå ind og stemme på feltet.dk/awards