I fem måneder har Sidsel Jeppesen været barselsvikar i NEET, hvor hun har administreret NEET’s Facebook samt LinkedIn og VisitNordfyns sociale medier. Sidsel har også bestyret alt omkring skibet MS Castor. Det være sig bookinger, turene og bemandingen af skibet.

Facebook, LinkedIn og Instagram har fyldt meget. Hun har styret alle annonceringer og kampagner, så turister i hele landet har kunnet finde alle de interessante ting, de kunne opleve på Nordfyn.

Sidsel blev ansat, lige da turistsæsonen var på sit højeste, så hun blev kastet for løverne fra dag et.

Det gik fint, for der var altid mulighed for at sparre og søge hjælp hos kollegerne. At arbejde hos NEET har været vildt fedt. Det har været nemt at falde til på kontoret. Alle har været søde og åbne, så det har været rigtig rart at være her, og jeg kan godt anbefale andre søge ind i NEET, hvis der skulle åbne sig en mulighed.”

Sidsel kendte ikke NEET på forhånd, da hun bor i Odense, og derfor anbefaler hun andre at kigge sig lidt omkring, når man søger ud i erhvervslivet.

Sidsel er glad og positivt indrettet og elsker at lære. Hun elsker at blive udfordret og søger gerne nye veje. Sidsel er 27 år, bor som sagt i Odense og har en professionsbachelor i Leisure Management. Det er en uddannelse i turisme, events og markedsføring, men også økonomi var en del af pensum.

Et job inden for markedsføring og kommunikation står højt på min ønskeliste. Gerne gennem sociale medier med fokus på specifikke målgrupper. Et job inden for turisme, både på incoming-delen og i et rejsebureau kunne bestemt også være interessant.”

Et andet interessant område for hende er event management, som der var meget fokus på under hendes uddannelse, og som hun også har arbejdet med under hendes ansættelse hos NEET.

Kontakt

Sidsel Jeppesen på LinkedIn