Der venter to skarpe profiler som gæster, når generalforsamlingen i Nordfyns Erhverv og Turisme afholdes på onsdag den 4. maj. Søs Marie Serup og Ole Krohn vil inspirere om temaerne krisehåndtering, forretningsomstilling og bæredygtighed.

Ole Krohn © Per Morten Abrahamsen, TV 2

Ole Krohn

Hvis man ser Danmarks største erhvervsfolk blive interviewet af Ole Krohn, så kan man være sikker på, at det sker med ordentlighed og på en absolut fair måde. Ole Krohn tror på, at venlighed kombineret med lige dele skarphed og direkte kommunikation er vejen frem.

”Jeg kan sikkert ikke gøre det bedre selv, så jeg ser ingen grund til at spille smart, når jeg interviewer de danske erhvervsledere”, lyder det fra Ole Krohn. ”Historien har lært mig, at det giver mig mindst lige så mange gode interviews og kildeinformationer på den lange bane.”

Ole Krohn, der i øvrigt er uddannet bibliotekar, har arbejdet som autodidakt journalist siden 1986. Han kan i 2023 fejre 25-års jubilæum hos TV2, hvor han både har arbejdet på TV2’s redaktion på Christiansborg og som ekspert indenfor penge- og erhvervsstoffet på TV2-Nyhederne og TV2 News.

De fleste har set ham foran kameraet masser af gange, men hvad de færreste ved er, at Ole Krohn har en fortid som formand for SF’s ungdomsorganisation – SFU. Endnu færre ved nok, at Ole Krohn internt på TV2 bliver kaldt ”Gule Ole”, fordi Ole Krohn på TV ofte er flankeret af TV2’s gule ”breaking-bjælke”.

Søs Marie Serup

Søs Marie Serup

Søs Marie Serup er mange ting. Først og fremmest er hun landmandsdatter, men derudover er hun forfatter, politisk kommentator, blogger, direktør og sikkert også meget mere.

Der venter uden tvivl en oplevelse, når kompetente Søs Marie besøger Nordfyn. Med en fortid som særlig rådgiver (spindoktor, red.) for statsminister Lars Løkke Rasmussen har Søs Marie Serup været helt tæt på de politiske beslutninger i Danmark, og hun står i dag som én af de absolut skarpeste politiske iagttagere i Danmark.

Søs Marie Serup ser en klar mulighed for, at man selv som lille virksomhed kan lære af ”Christiansborg” og de større virksomheder:

”Man skal med sikkerhed ikke lære alt fra politikerne, men de større politiske partier og i øvrigt også de større virksomheder har råd, kapacitet og rådgivere til at hjælpe med, hvordan man eksempelvis krisehåndterer og omstiller sig. Der kan man tilegne sig viden, og lige nu er det helt oplagt, at evnen til ”hurtigt at eksekvere” er en nødvendighed i en verden med stor og hurtig omstilling.”

Der venter sikkert mange andre gode indspark fra Søs Marie Serup og selvfølgelig også fra Ole Krohn. Skynd dig at tilmelde dig på neet.dk/generalforsamling