DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne.

Mesterskabet blev afholdt i sidste uge i Næstved, og 28-årige Camilla Larsen fra Bogense Strand Camping var nomineret til prisen som årets receptionistelev.

Desværre for Camilla gik 1. pladsen til Thera Kartz Johansen, der er receptionistelev hos Comwell
Hotel Kellers Park i Brejning, men alligevel er der glæde at spore hos Camilla:

“Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er helt vildt stolt over bare at blive nomineret. Det at stå på en scene og løse opgaver er normalt ikke lige mig, men deltagelsen har løftet mig og givet mod på mere.”

Camilla Larsen skulle sammen med de øvrige 5 nominerede løse forskellige opgaver, herunder gennemføre ind- og udtjekning, lave værelsestildeling, henvise til lokale restauranter mv., – også på engelsk.

Hos indehaver af Bogense Strand Camping, Mette Skifter, var smilene også store: “Jeg er selvfølgelig først og fremmest stolt på Camillas vegne. Men jeg glæder mig også over, at der for første gang var nomineret elever fra andet end hoteller. Selvom Camilla ikke vandt, så underbygger nomineringen, at der også på campingpladser og hos andre turistaktører er behov for uddannet personale, hvis vi skal følge fremtidens krav,” slutter Mette Skifter.

DM i Skills afholdes i 2020 i København.