At montere porte – det klarer vi også her på Nordfyn. Det har CAMO Entreprise ApS i Morud specialiseret sig i.

Carsten Michael Nancke og Morten Pedersen ejer virksomheden i fællesskab. Morten er uddannet VVS’er og Carsten snedker, og den kombination af kompetencer er åbenbart en god cocktail, for det har givet pote hele vejen igennem deres partnerskab.

De to har arbejdet sammen i rigtig mange år, men ansat i hvert sit firma hvor de arbejdede med montering af porte. Mange af opgaverne var i udlandet som Holland, Belgien og Tyskland.

Vi snakkede tit om at starte en virksomhed sammen, men det blev aldrig rigtigt til noget. Men for ca. ti år siden skulle det altså være. Vi kunne tage en del kunder med ind i vores fælles firma. Og det gav en god start.”

CAMO Entreprise monterer nye porte i mange afskygninger. Industriporte, garageporte, brandporte, hurtigporte og flere andre varianter. Desuden laver de mange andre håndværksmæssige opgaver.

De har også et stort serviceprogram på allerede monterede porte. De fleste kunder er på Nordfyn og ellers i Odense-området.

CAMO entreprise

Carsten og Morten kører freelance for de meget store portefirmaer, der producerer portene, som CAMO så monterer ude hos slutkunderne. Så CAMO Entreprise er underleverandør og operativ montør, hvor portefirmaerne står for salg og levering af portene.

Virksomheden sælger også garageporte, og det salg går rigtig fint bare ved hjælp af mund til mund-metoden. De har fundet en rigtig god leverandør af garageporte, så de kan sælge til den rigtige pris. Det er faktisk sådan, at garageportene til private nu fylder 20% af deres opgaver, og det tal er stigende.

Der har været godt gang i den igennem de ti år, der er gået. På intet tidspunkt har vi gået hjemme bare én uge, og der har været mange uger med rigtig mange timer i kalenderen. Det er blevet en rigtig god forretning. Vi har virkelig lagt mange timer i virksomheden, men det har også givet et godt afkast. Og så får man jo lyst til at fortsætte ad samme spor.”

De startede i det små med et lille lager hos en VVS’er, hvorefter de erhvervede de nuværende store lokaler. Det er ad flere omgange blevet både moderniseret og udvidet.

CAMO Entreprise

De er gode til det de laver, og sådan skal det blive ved med at være.

At gabe over flere forskellige ting har vi prøvet, men det kom der ikke noget godt ud af, så vi fortsætter ad samme spor – med glade kunder til følge. Vi vil ikke have flere ansatte, for vi vil ikke miste overblik og fokus på kunderne og opgaverne. Som det er nu, har vi fuldstændig styr på alle opgaver og terminer.”

De har stort set kendt hinanden det meste af livet, da de begge kommer fra området og har spillet fodbold sammen, da de var yngre. Så de kender hinanden rigtig godt og har også fundet deres nicher internt i virksomheden. Morten tager sig af det administrative og planlægningen, Carsten styrer serviceafdelingen og på den måde er der styr på det hele uden dobbeltarbejde.

Kan man lide at arbejde meget, være ude i frisk luft og løfte tunge ting, så er det den rigtige branche. At der så er et fornuftigt afkast, gør bestemt ikke noget.

Læs mere

camoentreprise.dk