Midt i den fynske lufthavn i Beldringe ligger en lille oase ved navn Flyver Cafeen. Mange er måske ikke klar over det, men der er faktisk en del aktivitet i og omkring cafeen. Også på tidspunkter, hvor der ikke er flyafgange med de store chartermaskiner.

Vi har sat daglig leder af Flyver Cafeen, Heidi Keldsen, stævne i den luftfartsinspirerede café, for at få en snak om hvordan det er at drive en café i denne lidt anderledes bygning.

Heidi er uddannet kok og har faktisk sine rødder her på Nordfyn. Herefter har hun boet mange år i Odense, men er nu returneret til det nordfynske. Og mon så ikke hun bliver, for hun ’’elsker Nordfyn’’ og siger det med begejstring.

Heidi er udlært som kok på Frederik VI’s Kro ude i Slukefter, og har derefter været rundt i branchen, både i kantiner, men også i restauranter.

Heidi er formand for den lokale rideklub, og det var til et ridestævne hun blev kontaktet og forespurgt om det ikke var noget at styre og udvikle cafeen i HCA Airport. Hun var var egentlig stoppet som kok, men blev alligevel nysgerrig på at påtage sig opgaven.

Det var i maj måned 2019, Heidi startede som kok i lufthavnen, men det var under en tidligere forpagter. Nu er det Jens Ploug Larsen fra Den Flyvende Hangar, der forpagter cafeen.

flyvercafe

”Jeg har en tyrkertro på ideen med Flyver Cafeen, men det kræver knofedt at få løbet projektet godt i gang. Og godt med markedsføring. Det er sjovt at få lov til at starte noget helt nyt op. Så bliver der rigtig god mulighed for at sætte sit personlige præg på projektet og fostre de gode ideer, der skal bane vejen til succes.”

Men hvordan få det i gang, når der uden for højsæsonen kun kommer små businessfly og skolefly forbi? Det er jo kun i sommermånederne, at større charterfly kommer forbi lufthavnen. Så der skal andre ting til.

Men det er ikke småting Heidi kan tilbyde at afholde eller levere catering til:

• Familiefester

• Konferencer

• Frokostordninger

• Firma events

• Børnefødselsdage

• Musikarrangementer

• Mad ud af huset (smørrebrød og varmt).

Udover ovenstående er der jo også de arrangementer, som HCA Airport selv planlægger. Eksempelvis racerbilskørsel på landingsbanen, droneflyvning eller noget helt tredje.

Flyvercafe køkken

”Når der kommer publikum til stedet, så skal de da have noget at både spise og drikke. Så den vej rundt er der ingen grænser for hvad vi kan arrangere, vi skal bare have folks opmærksomhed på, at vi faktisk er her. Folk skal føle sig velkomne og hjemme hos os. Der skal altid være overskud og et smil på læben. De skal føle sig unikke og gerne være bare en lille smule interesseret i luftfart… Vi prøver efterhånden at få flere og flere ’’flyting’’ ind, der afspejler hvor vi befinder os.”

Der bliver diskuteret flere ideer for cafeens fremtid, når hun sætter sig ned og snakker med Jens Ploug og hans kone Bente. Et er de dog enige om, og det er at der er en spændende fremtid for Flyver Cafeen.

Ses vi i ”Den Flyvende Hangar”?

Onsdag den 4. maj afholdes NEET’s generalforsamling i ”Den Flyvende Hangar” i HCA Airport.

Udover generalforsamlingen byder aftenen også på et spændende program med prisoverrækkelser, et møde med de 2 skarpe iagttagere og journalister, Søs Marie Seerup og Ole Krohn, lækker mad fra Flyver Cafeen og masser af mulighed for networking.

Deltagelse kræver betalt kontingent. Tilmelding inden den 2. maj kl. 12.00.

➡ Klik her og tilmeld dig nu!
➡ Se og print invitationen her

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere her

hca-airport.dk/cafe

Facebook