Kulturinstitutioner landet over er udfordret på grund af corona. Som den første i Danmark skulle Nordfynsspillene hen over sommeren opføre musicalen Legally Blonde udendørs. Så redaktionen synes det var interessant at høre, hvordan Nordfynsspillene er kommet over sommeren og corona.

Formand Irene Bæk: ”Vi kunne selvfølgelig ikke gennemføre musicalen. Heldigvis var det ikke en aflysning, men en flytning, idet vores samarbejdspartner i London, der ejer rettighederne, har været positive på en flytning uden ekstra omkostninger. Så takket være statslige hjælpepakker og velvillige samarbejdspartnere i øvrigt, har vi klaret flytningen uden en manko på det.”

Forestillingen, der altså nu gennemføres i 2021, er en af verdens sjoveste musicals, og samtidig en hjertevarm fortælling om at tro på sig selv og kende sit eget værd. Så der er allerede nu grund til at glæde sig.

Der er også grund til at glæde sig til i morgen fredag. Her kan man, hvis man skynder sig, være med til en forrygende aften i Otterup Idrætscenter, hvor Nordfynsspillene byder på ”Music of the Night”, der er en aften med nogle af de største numre fra Andrew Lloyd Webber. Aftenen selvfølgelig gennemført under gældende corona-regler.

Hvis du ikke kan nå det, eller er forhindret fredag aften, og gerne vil bakke op om Nordfynsspillenes arrangementer, så venter Musikalske Juledage den 14. og 15. november i Geværfabrikken. Gennemført for første gang sidste år med pæn succes og med håbet om at udvikle på succesen, hvis udviklingen i corona ellers tillader det.

Inden da holder Nordfynsspillene generalforsamling, og vi skulle hilse og sige fra Irene Bæk, at der er en ledig plads i bestyrelsen, gerne én med god erhvervserfaring. Er du interesseret? Ring på 5176 3026 og hør mere.

Læs mere

nordfynsspillene.dk