Hjemmearbejde og generel gensidig fleksibilitet har i mange år været en del af dagligdagen hos Nordfyns Erhverv og Turisme.

 ”Med et visitcenter der skal bemandes året rundt, med en eventafdeling, der afvikler et hav af forskellige events på ”skæve” tidspunkter, sociale medier og hjemmesider, der skal overvåges næsten 24/7 og med en erhvervsafdeling, der skal hjælpe virksomheder lige nøjagtigt på det tidspunkt, der passer den enkelte virksomhed, så er fleksibilitet og agilitet simpelthen en nødvendighed”,
fortæller direktør Per Olesen.

”Den fleksibilitet og agilitet vil jeg gerne understøtte med tilbud om en 4-dages arbejdsuge. Så kan den enkelte medarbejder passe familien, spille golf på sin ugentlige fridag eller noget helt tredje, uden at skulle have dårlig samvittighed. Jeg er sikker på, at det er endnu et aktiv for at fastholde Nordfyns Erhverv og Turisme som en attraktiv arbejdsplads.”

”Medarbejderne har taget supergodt imod tilbuddet og vi er alle bevidste om, at 4-dages arbejdsuge noooooook bliver lidt længere op til f.eks. de store events som Rosenfestivalen, SPROGENSE m.fl.” smiler Per Olesen.

4-dages arbejdsuge starter op i 2023 og har ingen betydning for åbningstider og muligheden for at få hjælp, vejledning eller inspiration som virksomhed eller turist på Nordfyn.

Nordfyns Erhverv og Turisme er altid klar. Læs evt. mere herom på neet.dk/kontakt