I disse dage afvikles hi Tech og Industrimessen i MCH i Herning.

Med flere end 700 udstillere er det den største industrimesse i Danmark.

Blandt Nordfyn Erhverv og Turismes medlemmer var bl.a. Rea, Polund, Kurt Jensens Maskinfabrik og Kjær Vikar og Rekruttering repræsenteret.

Vi benyttede messen til at høre om værdien ved tilstedeværelse på messer generelt.

CEO Lone Demant Nielsen fra Rea i Otterup:

“For os er det et must at være på industrimesserne. Vi er årligt repræsenteret på 2 messer. Den her i Herning og så på en messe i Hannover. Vi kommer naturligvis gerne hjem med nye ordrer og nye leads, men det er ligeså meget for at pleje eksisterende kunder.”

Poulnd navneskilt på messe

Maskinfabrikken Polund

I hal C finder vi med sikkerhed messens flotteste navneskilt. Navneskiltet tilhører Lars Pors fra Maskinfabrikken Polund og er naturligvis produceret på fabrikken i Otterup. Danmarks største pro-clamp bruges som blikfang, og Lars glæder sig over tilstedeværelsen:

”Jeg er her for at øge salget – jeg kommer altid hjem med nye ordrer og tilstedeværelsen på de 3 messer, vi besøger, giver mig øget omsætning og en endnu bedre mulighed for at forstå kunden og deres behov.”

kurt jensen fra nordfyn på messe

Kurt Jensens Maskinfabrik

At værkfører Martin Andersen netop har haft 25 års jubilæum hos Kurt Jensens Maskinfabrik er ingen hindring for at stå mange timer over flere dage på Otterup-virksomhedens stand i hal K. Maskinfabrikken har udnyttet sit medlemskab hos Dansk industri til, sammen med 15-20 andre virksomheder, at have en lille, men velbesøgt stand indenfor et fællesområde under fællesbetegnelsen ”Fremstillingsindustrien”:

”Vi får rigtig mange leads på sådan en messe her. Efterfølgende fokuserer vi på de leads vi tror på, og som er interesserede i noget af det, vi er særligt gode til. Rent faktisk er mange af de gode bestående kunder, vi har, kommet via vores messerepræsentation gennem årene.”

Nordfyn på industrimesse

Kjær Vikar og Rekruttering

Selvom vikar og rekruttering ikke direkte har noget at gøre med en industrimesse, så møder vi også én af foreningens nyere medlemmer, nemlig Kjær Vikar og Rekruttering. Firmaet er en del af ”Jobagenterne Danmark”. Indehaver Flemming Kjær:

”Selvom vi naturligvis ikke er en industrivirksomhed, så deltager vi gerne på forskellige messer. De forskellige brancher har brug for os, og vi finder berettigelse i at være her, både for at finde nye kunder, men også for at finde relevante kandidater til nogle af vores opgaver.”  

VisitNordfyn ser også messer som en del af vores profilering. Vi deltog i 2018 i Herning, Odense, Hamborg og Aars. Formålet er naturligvis at brande Nordfyn, men også at møde kunderne face to-face og høre om deres ønsker, så vi altid er up to-date med efterspørgslen.