Årets virksomhed og Årets iværksætter bliver offentliggjort på Nordfyns Erhverv og Turismes generalforsamling. Her kan I læse om to af de nominerede til priserne.

Dewa VVS & Energi

Nomineret til årets virksomhed.

Virksomheden blev startet i 1999 af Erik Andersen, men blev overtaget af sønnerne Dann og Andi Andersen i 2011 og fik sit nuværende navn DEWA VVS & Energi A/S.

Dewa VVS & Energi har oplevet en stor vækst i en del år. Dette har resulteret i, at de er blevet tildelt en Gazelle fra Børsen i årene 2016-2017-2018.

Virksomheden har gennem årene udvist en stærk evne til at øge omsætning og indtjening. De har valgt den rette strategi og fulgt den. De har haft de rette kompetencer i huset og selekteret meget minutiøst blandt de opgaver, de byder ind på.

Virksomheden opererer i hele Danmark, primært på større byggerier, men vil i fremtiden også satse på i større grad at servicere privatkunder.

Dewa er på vej med et nyt domicil, der skal bygges i Søndersø. Det bliver et moderne hus, hvor der også bliver mulighed for private at købe VVS og andre artikler.

Læs mere om Dewa VVS & Energi

Human walking på neet dk

Human Walking

Nomineret til årets iværksætter.

Human Walking er startet 2017 og ejet af Birgitte Vangsgaard. De har udviklet en helt ny version af en rollator. Den nye version hedder CrossWalker og giver en meget mere naturlig gang ved brug end en traditionel rollator.

Birgitte, der er fysioterapeut, har gennem mange år set, hvordan rollatorbrugere har haft en helt forkert gang, der også giver en helt forkert holdning. Det ville hun gøre noget ved, derfor blev CrossWalker udviklet. Det er også lykkedes Birgitte at få eksterne investorer med i projektet. Udover det rent forretningsmæssige, lægger Birgitte meget vægt netop det at hjælpe mennesker til et bedre liv.

Den er nu prøvet af i flere forskellige miljøer, både på hospitaler, plejehjem og andre institutioner. Den har allerede vundet priser, og er nu klar til at blive solgt i Danmark, men der er også planer om at kigge på eksportmarkederne.

Et stort marked ligger og venter.

Læs mere om Human Walking