Dorte Feldskou er elev i Nordfyns Erhverv og Turisme på administrationslinjen. Hun har sine skoleophold på Tietgenskolen i Odense, hvor al den boglige viden bliver fyldt på. Den praktiske del af uddannelsen foregår hos NEET i Bogense.

I forbindelse med sin uddannelse har Dorte valgt også at deltage i et frivilligt forløb. Det handler om, at Mødrehjælpen i Odense har brug for midler, da de har mistet nogle tilskud, de hidtil har fået. Så projektet går ud på at skaffe økonomiske donationer til det fortsatte arbejde i Mødrehjælpen.

”Det frivillige forløb har givet mig mange kompetencer, jeg ikke ville have fået, hvis jeg ’’bare’’ havde fulgt det almindelige skoleforløb”, fortæller Dorte.

Det gælder blandt andet, hvordan man udvælger bæredygtige projekter ud af en stor mængde ved at analysere dem et for et.

Dorte har valgt at være med i det projekt der hedder Støt Mødrehjælpen, da Mødrehjælpen som nævnt har mistet nogle tilskud.

Dorte fortæller videre om de kompetencer hun i øvrigt fik gennem dette projekt, der jo handlede om at samle penge ind: ”Jeg lærte at henvende mig til virksomheder og sælge en ide. Jeg oplevede også, at der nogle gange skulle kæmpes lidt for at få formidlet og serveret budskabet på rette vis, samt at der skulle en god portion gå-på-mod til for at lykkes.”

Dorte påpeger også, at der i denne proces har været læring omkring fundraising, ideskabelse og vilje til at lykkes. Ligeledes var der også læring omkring præsentationsteknik, tilføjer hun.

Alt i alt var Dorte glad for den ekstra læring det blev til, og også med tanke på det gode formål.

Skulle man have lyst til at støtte Mødrehjælpen, kan man gøre det via dette link:

 https://dk.betternow.org/fundraisers/bevar-modrehjaelpen