Benny Hansen er indehaver af Nordfyns Brolægning. Han er glad for sit arbejde, men for et par år siden fik han en rygskade, der afstedkom store begrænsninger i hans fysiske arbejde.

En svær situation, når man normalt er et aktivt menneske, der gerne vil bruge sin fysik. Der var så kun én vej, andre i virksomheden måtte overtage det tunge arbejde.

Benny er dog en mand, der har svært ved at sidde stille, så der skulle ske noget andet. Hvad gør man så? Ja man er vel en entreprenør, så man etablerer yderligere tre selskaber, så der er noget at se til.

Benny Hansen er nu indehaver af BH Holding Søndersø ApS, Nordfyns Brolægning ApS, NBH Udlejning ApS og Nordfyns Tømrerservice ApS.

Det er sommeren 2019, at Benny får et knæk i ryggen. På det tidspunkt er han ved at opgive det hele og lukke og slukke butikken. Hans datter og kæreste er dog af en anden mening og kan ikke forestille sig at se Benny inaktiv.

Men hvad skulle han så, når nu ryggen ikke duede mere? Så kom han til at tænke på, at alle hans maskiner jo ikke blev brugt altid, og så kunne man da lige så godt leje dem ud til andre i de perioder.

nordfyns brolægning

Det er rigtig mange forskellige slags maskiner der anvendes til anlægsarbejder, der bliver lejet ud i det nu etablerede NBH Udlejning ApS.

I mange projekter havde Benny haft et rigtig godt samarbejde med en tømrer. Christoffer, som han hedder, havde været selvstændig i syv år og fik en god snak med Benny, og de blev enige om at han skulle under Bennys vinger. Dermed blev virksomheden Nordfyns Tømrerservice ApS etableret. Det hele er så samlet under BH Holding Søndersø ApS. Der er allerede nu fire ansatte, og det er med pil opad.

I NBH Udlejning er udviklingen gået stærkt, og her er Kristian nu ansat som leder. Her uddyber Benny, at det er gået rigtig godt med Kristian ved roret, og det er også her med pil opad. Mange lokale håndværkere lejer deres udstyr her, og det er de glade for, da de så er fri for at køre helt til Odense for at leje.

nordfyns brolægning

Det set-up betyder, at Benny nu har den tid der skal til for at passe kontorarbejdet. Han har nu fået tid til at besøge de store pladser samt at få sendt gode tilbud afsted til de mange kunder.

Benny har også overtaget Fyens Totalservice og lagt det ind under Nordfyns Brolægning. Her er Arly Jacobsen sjakbajs og har overtaget nogle af Bennys administrative opgaver.

I mange år har Nordfyns Brolægning haft en del opgaver som underentreprenør for andre. Men nu melder Benny ud, at de nu er i stand til at påtage sig opgaver som hovedentreprenør: ”Nu har vi et volumen, også administrativt, der magter opgaven at være hovedentreprenør.”

Det er Bennys kæreste Christina der har økonomifunktionen i virksomheden, og Bennys mellemledere er meget dygtige, fortæller han:

Det giver mig ro på, at jeg i den grad kan stole på de øvrige nøglemedarbejdere og vide at projekterne er i gode hænder. Jeg har nok også nået at etablere det antal virksomheder, der skal være i mit regi. Man skal jo kunne overskue det hele, selv om man har dygtige medarbejdere.”

Der er dog det som han siger: ’’Jeg har det bedst når jeg ikke skal tage den med ro’’. Så mon ikke der kommer yderligere et selskab på et eller andet tidspunkt? Ja, han afslørede da noget for den udsendte, men det skal ikke afsløres her.

Når man så ovenikøbet kan tjene gode penge på sine selskaber, så er der vel ikke noget der ikke er godt.

Læs mere

nordfyns-brolaegning.dk