Dorthe Møller

SoloKom logo
Om virksomheden

Branding og markedsføring for dig der er soloselvstændig

Jeg har arbejdet med markedsføring siden 2004. Først som reklamefotograf, sidenhen forskellige former for markedsføring. I 2010 besluttede jeg mig for at blive min egen chef. Det har jeg været siden - og jeg elsker det!

Jeg brænder særligt for:

  • At skabe et solidt fundament gennem en stærk kernefortælling.
  • Formidling af din kernefortælling via hjemmesiden.
  • Markedsføringsplaner, der tager udgangspunkt i kernefortællingen, og de ressourcer hver enkelt har til rådighed i form af tid og økonomi.

Forudsætningen for at hjælpe dig med din branding og markedsføring er, at jeg kender dig godt. At du tør lukke mig ind i maskinrummet og dele dine tanker. Så kan jeg til gengæld samle essensen, skabe helheden og gøre det lettere for dig at formidle den forskel, du gør for dine kunder.

Mine mere end 10 års erfaring har givet mig indsigt i hvilke metoder, der virker og at de bedste resultater opnås i samspillet med kunden.

Når du arbejder med mig, vil du opleve en dedikeret og loyal sparringspartner. Jeg udvikler overskuelige og effektive løsninger for din branding og markedsføring, så du får overblik og ro til at koncentrere dig om det, du brænder for.

Hjemmeside
Telefonnummer
22124378
Email-adresse
Adresse
Margårdsvej 10, Margård
Postnummer
5471
By
Søndersø