Læs om to af de nominerede til priserne som Årets iværksætter og Årets virksomhed.

Valhalla Flyt og Montage

Valhalla Flyt og Montage er en af de nominerede til årets iværksætter. Virksomheden er startet af Martin Høstrup i 2016 og er en flytte- og servicevirksomhed.

Martin startede ene mand med en leaset bil, og virksomheden er på rekordtid vækstet voldsomt. Der er i dag 23 medarbejdere og 6 flyttebiler.

Vejen til succes er banet via kvalitet, tillid og uddannede medarbejdere. Der forventes yderligere vækst i de kommende år.

Virksomheden har opnået et godt ry i branchen og bruges derfor også som underentreprenør i større entrepriser.

Udover flytning tilbyder Valhalla og andre serviceydelser, såsom havearbejde, forskellige montagearbejder og handy-man opgaver i virksomheder og private hjem.

Læs mere

Pegasus

Pegasus Mobility

Er en af de nominerede til årets virksomhed. Birgitte og Peter Blom er stiftere og ejere af virksomheden.

Pegasus Mobility sælger el-scootere i hele 30 varianter, hvoraf de fleste importeres fra Kina og Taiwan.

Virksomheden har store vækstrater og forventer fortsat vækst.

Succesen er et resultat af en meget høj servicegrad over for kunderne, meget dedikerede medarbejdere og et unikt produktsortiment. Her skal nævnes, at der er hele tre servicecentre i Danmark, nemlig i Otterup, hvor Pegasus liger, i Herning og i Roskilde. Herfra kører teknikere ud og reparerer el-scooterne hjemme hos kunderne, hvis der skulle opstå en fejl. På den måde er kunderne hurtigt ude at køre igen.

Virksomheden har også et socialt engagement, da halvdelen af medarbejderne er i flexjob eller andre jobtyper på nedsat tid.

Pegasus Mobility var Gazellevirksomhed i både 2016 og 2017 og forventer fortsat vækst. Den fortsatte vækst forventes blandt andet at blive forstærket af en tendens med salg af kabinescootere til fuldt mobile kunder. Her ses en øget interesse for klimavenlig transport i tørvejr.

Læs mere