Søndag, den 18. august lukkede Ole Ahlberg-udstillingen på Otterup Geværfabrik. Næsten 300 gæster nød udstillingens sidste dag, der blev begunstiget af Knud Skægs Musikforsyning og ikke mindst besøg af Ole Ahlberg selv.

3 måneders udstilling med over 130 værker til en værdi på over 30,0 mio. kroner blev besøgt af over 6.000 gæster. Vurderet på tilbagemeldingerne fik gæsterne også en meget positiv oplevelse. Både værkerne og deres unikke opsætning, men også de spændende og rustikke lokaliteter i Geværfabrikken.

Direktør Per Olesen: “På regnearket havde jeg skrevet 3.000 besøgende, og vi nåede 6.318. Det er en kæmpe succes! Der skal lyde en stor tak til Geværfabrikken og deres frivillige for et fantastisk samarbejde. Omkring 500 åbningstimer er dækket ind af de frivillige, og de har serviceret de mange gæster på forbilledlig vis.”

Ole ahlberg

Gæstefordelingen er interessant. 3% fra udlandet, 16% øst for Storebælt, 24% vest for Storebælt og resten fra Fyn.

Per Olesen fortsætter: “Udstillingen, Geværfabrikken og Nordfyn er blevet markedsført ganske markant. Vi har udgivet en kunstavis på 28 sider på Fyn, Trekantområdet og i Aalborg, og har fortalt om Nordfyns fortræffeligheder overfor 165.000 læsere. Dertil kommer annoncer, sociale medier og god omtale i TV2, TV2-Fyn, DR og P1 – Nordfyn har igen markeret sig positivt!”