TV 2 på Tour rammer Bogense som eneste destination på Fyn

 
Foto: TV2 og NEET
 

 

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Bogense den 18. og 19. juli får besøg af TV 2 på Tour. Ud over cykelløb for børn og voksne er der blandt andet by-dyst, kyssepige-konkurrence med Vild $mith, børneløb, løbehjulsundervisning, Tour de France og film på storskærm. Og som noget nyt kan de besøgende opleve Tour de France-studiet live på eventpladsen med Claus Elming som vært og en række cykeleksperter i studiet. Kort sagt er der aktiviteter for hele familien på Bogense Marina.

Forberedelserne har været i gang, siden TV 2 ved årsskiftet løftede sløret for, at Bogense for tredje år i træk skulle være en del af TV 2 på Tour. Der har været rigtig mange ideer i luften, og nu er alle de gode ideer kommet ned på papir og med i det endelige program. Og hos Nordfyns Erhverv og Turisme, som er arrangør af eventen, lover man at det bliver to festdage med masser af liv og aktivitet på Marinaen.

- Vi glæder os over, at TV 2 endnu en gang har valgt Nordfyn og Bogense som destination for TV 2 på Tour, og det endda med en kraftig udvidelse af TV-eksponeringen. Den skal have max gas og i et godt samarbejde med blandt andre Bogense Marina, Handelsstandsforeningen og Bogense Cykelklub har vi lavet et stærkt program. Der er lagt op til en folkefest på marinaen, siger Peter Ginnerskov, eventkoordinator i Nordfyns Erhverv og Turisme.

 

Ny vært på Tour-udsendelserne

TV 2s Tour-udsendelser får en helt ny ramme, når Tour de France-studiet rykker med rundt i sommerlandet i TV 2 på Tour. Fra studiet sender TV 2 live fra Bogense, og der er en ny mand foran kameraet i år. Efter tre år som reporter på Tour de France bliver Claus Elming studievært i programmerne, der lægger op til og afslutter etaperne.

Med Tour de France-studiet helt tæt på bliver der kræset ekstra meget for de danske cykelentusiaster. Men TV 2 på Tour er meget mere end cykelløb for alle, lyder det fra Peter Ginnerskov.

- Ud over cykelløb for børn og voksne kan børnene blandt andet glæde sig til at løbe centimeterløb med Rasmus Klump og lære tricks på løbehjul. Hver dag på eventpladsen er der også musik, trafikskole, skaterbane, by-dyst i cykelsimulator, stand up paddling og smagsprøver på lækre nordfynske fødevarer. Desuden får vi som en af de ti tour-byer besøg af Vild $mith, der er dommer i en landsdækkende kyssepige-konkurrence, der afgøres i Bogense, siger eventkoordinatoren.

Heldigt sammenfald

TV 2 på Tour er en af sommerens helt store events på Nordfyn med masser af besøgende. Men ikke nok med det, så kommer der sideløbende til at ske andre spændende ting i Bogense i uge 29.

-  Som en ekstra fjer i hatten lægger Legeskibet til kaj i Bogense under TV 2 på Tour. Skibets dygtige legematroser kommer og sætter gang i fantasien hos både små og store legebørn. Der bliver leg for fuld skrue, siger Peter Ginnerskov og fortsætter: Det er ikke kun ved havnen, der er ting i gang. I Adelgade vil der i butikkerne være gult tema, og så har vi skudt papegøjen med tidspunktet, da der også kommer et stort internationalt marked i Adelgade med udstillere fra flere europæiske lande. Så det kommer til at emme af liv i Bogense, det bliver så fedt, slutter Peter Ginnerskov.