Nordfyns turistambassadører var turister for en dag

Kendskabstur 2018

Torsdag d. 24. maj inviterede Nordfyns Erhverv og Turisme for tredje år i træk på kendskabstur rundt til Nordfyns turistattraktioner. Blandt de deltagende var forskellige repræsentanter fra det nordfynske turisterhverv, som til dagligt har med Nordfyns turister at gøre. Turen blev afholdt for at erhvervet kunne få genopfrisket gammel viden, møde hinanden og blive klædt endnu bedre på til mødet med turisterne. 

Guiden Christina, som også var med på turen, siger: ”Vejret var lækkert, og turen inspirerende. Jeg har helt sikkert fået ny viden og opdaget spændende steder, som jeg kan fortælle om til de turister, jeg har kontakt med.”

Turen gik i år til Nordfyns fire campingpladser; Harridslevgaard Slot, hvor indehaveren fortalte om slottets spændende historie, Ditlevsdal Bisonfarm, hvor bl.a. de nye flotte præriehuse blev vist frem; og Otterup Museum, hvor lederen fortalte om noget af Nordfyns og det hyggelige museums historie. Desuden var deltagerne forbi Kartoffelmuseet i Hofmansgaves park, Gyldensteen strand og den smukke Kongsdal Have.

”Nordfyn viste sig fra sin allerbedste side i det dejlige vejr, så vi er alle sammen uden tvivl blevet endnu mere inspireret til at dele Nordfyn med alle gæsterne,” siger Rikke Lindhøj, bureauleder hos Nordfyns Erhverv og Turisme.

 

Læs mere

Du kan få meget mere inspiration til oplevelser på Nordfyn på visitnordfyn.dk