Nordfyns Erhverv og Turisme havde igen succes på årets feriemesser

Turismemesser

Igen i år har Nordfyns Erhverv og Turisme via VisitNordfyn været på feriemesser i ind- og udland for at promovere Nordfyn som turistdestination.

Nordfyns Erhverv og Turisme tror stadig på, at messerne kan skabe omsætning på Nordfyn. Selvom stort set alt i dag foregår digitalt, er Nordfyns Erhverv og Turisme stadig at finde på forskellige feriemesser. Senest Ferie for Alle-messen i Herning.

”Årsagen til, at vi tror på messerne er at vi her har en tæt kontakt og dialog med de potentielle turister, som vi ikke opnår andre steder. Messerne kan noget helt andet og unikt end alle de online indsatser. Vi har nemlig her muligheden for at opnå tæt dialog med messegæsterne og dermed endnu bedre sælge Nordfyn til dem. Og ikke mindst blive klogere på, hvad deres indtryk af Nordfyn er, og om der er noget i vores kommunikation vi kan forbedre for at gøre vores budskaber endnu skarpere,” siger bureauleder og messeansvarlig Rikke Lindhøj.

Hun siger yderligere:

”På det tyske marked oplever vi fortsat vækst, og det sørger vi for at støtte op om med bl.a. messedeltagelsen i Hamborg. Vi skal hele tiden forsøge at være i tyskernes erindring, når de vælger feriedestination. Som noget nyt på feriemessen Reisen i Hamborg har vi lavet en lille flyer henvendt til de tyskere, der tager hund med på ferie. I flyeren, der var meget populær på standen, fortælles lidt om regler, faciliteter, og det at man ikke skal være bange for at tage sin hund med på ferie i Danmark.”

På feriemessen Ferie-Fritid i Odense var det gode skib CASTOR som noget nyt repræsenteret med sin helt egen stand ved siden af VisitNordfyn. Her blev der fortalt om de forskellige ture sommeren igennem, muligheden for at chartre skibet og Jazz for fulde sejl koncerterne. Standen vakte stor interesse og var godt besøgt.

Formand for M/S Castor Henning Gammelgaard udtaler:

”Vi oplevede stor interesse for standen og CASTOR fra de mange besøgende, vi fra CASTOR var i kontakt med, og vi håber selvfølgelig på, at det udbredte kendskab til Castor med tiden vil bringe flere nye glade CASTOR-passagerer med sig.”

Også ejer af Ditlevsdal Bisonfarm Niels Henrik Ove, som var med på Ferie for alle i Herning, var begejstret og siger:

”Vi oplevede som hvert år stor interesse for Nordfyn-standen. Her er vi både bisonfarmen med smagsprøver og Rosenfestivalen med deres flotte rosendekoration og rosenprinsesser til at vække opsigt. Det skaber rigtig gode muligheder for at komme i dialog med en masse gæster.”

Nordfyns Erhverv og Turisme forventer at følge op på succesen og deltage på feriemesser igen næste år. Hidtil har det alene været organisationen, der har stået i Hamborg, men skulle der være turistaktører, der har lyst til at deltage, er Nordfyns Erhverv og Turisme åbne for at gå i dialog om netop det.

Fakta

Ferie-fritid messen i Odense d. 26-28. januar

Feriemessen Reisen i Hamborg d. 7-11. februar

Ferie for alle messen i Herning d. 23-25. februar

  • Læs mere her
  • Antal besøgende: ca. 13.000
  • Her var VisitNordfyn tilstede på en samlet Fyn-stand, hvor også Nordfyns Rosenfestival og Ditlevsdal Bisonfarm havde en stand – og som noget nyt i år også M/S Castor.
  • Læs mere her
  • Antal besøgende: ca. 70.000
  • Her var VisitNordfyn tilstede.

 

 

 

 
  • Læs mere her
  • Antal besøgende: ca. 60.000
  • Her var VisitNordfyn tilstede på en samlet Fyn-stand sammen med Nordfyns Rosenfestival og Ditlevsdal Bisonfarm.