Netværk Nordfyn falder i virksomhedernes smag

Henrik Fagerberg om Netværk Nordfyn

Tekst og foto: Ove Syberg
Dato: 29-08-2018 

Netværk Nordfyn blev etableret i november 2017 med det formål at samle virksomhederne på Nordfyn i et netværk, hvor kan sparres og diskuteres. Man ved jo, at mange af de problemstillinger, der er i virksomhederne, går igen uanset hvilken branche man for øvrigt er i. 

Ligeledes er der løbende aktiviteter, hvor deltagerne selv er aktive, men også med eksterne oplægsholdere.

Direktør og ejer af Scandrums A/S i Søndersø, Henrik Fagerberg, har været medlem af Netværk Nordfyn fra starten, og han er glad for medlemskabet:

”Det har været meget givende at være medlem af Netværk Nordfyn. Det giver mig en unik mulighed for at lære andre grene af det nordfynske erhvervsliv at kende.” 

Scandrums er en familieejet virksomhed, som nu er i anden generations eje. Virksomheden servicerer virksomheder inden for transport og emballage løsninger. Det er inden for farligt gods samt fødevarer, at de har deres styrke. 

Henrik er derfor glad for netværk på tværs. Han påpeger også den mulighed, det giver ham omkring sparring med andre virksomhedsledere vedrørende de udfordringer, de går og slås med:

”Den sparring giver mig meget, da det ofte er de samme ting, man går og arbejder ledelsesmæssigt med ude i erhvervslivet. Det er også inspirerende at møde så mange nye mennesker fra forskellige grene af erhvervslivet. Der er altid nogle gode ideer at hente, som kan bruges hjemme i egen virksomhed.” 

Henrik fortæller, at han faktisk glæder sig til at komme til møde i netværket. Om det er et møde med en spændende indlægsholder, et møde med et aktuelt tema eller et møde kun for netværket, spiller ingen rolle. ’’For jeg får altid noget med hjem’’, siger han.

Han kan kun anbefale andre at gå med i netværket, eller i alt fald prøve det af: ”Jeg har i alt fald ikke fortrudt et sekund.”

 

Netværk Nordfyn

Interesseret i at vide mere om Netværk Nordfyn?

Kontakt erhvervskonsulent Jørgen Stig Bårris på tlf. 6196 0569/ e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.