Ny repræsentant for NEET i Nordfyns Gymnasiums bestyrelse

Ghita Kuhlmann

29-06-2017

Ghita Kuhlmann afløser Kent Stenvang, der efter næsten 11 år stopper som NEETs repræsentant i bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium.

”Erhvervsfaglig baggrund, indsigt i uddannelsesmiljøet, lokalt interesseret og samtidig aktivt arbejdende i én af områdets større arbejdspladser – ja, hvad mere kunne vi egentligt ønske os, når nu vi skulle finde en ny repræsentant for erhvervslivet til den ledige plads i Nordfyns Gymnasiums bestyrelse?” spørger direktør Per Olesen fra Nordfyns Erhverv og Turisme. ”Og at Ghita samtidig har været elev på gymnasiet, og har en datter der har gået på gymnasiet, gør da bare vores glæde endnu større – jeg er sikker på at Ghita vil bidrage godt og konstruktivt i det store arbejde der er og fremadrettet bliver, for at følge den kraftige udvikling der sker indenfor uddannelsessektoren.”

Udover den gennemførte studentereksamen på Nordfyns Gymnasium, så har Ghita taget uddannelsen som Markedsøkonom på Tietgen, ligesom Ghita i år 2000 afsluttede sin HD i afsætning. Ghita Kuhlmann har en mangeårig erfaring indenfor det private erhvervsliv og arbejder i dag hos JK-Byg og Montage i Bogense. Ghita har undervist igennem en længere årrække og fungerer stadig på 6. år som censor indenfor blandt ledelse og afsætning.

”Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet. Der sidder allerede rigtigt kompetente personer i bestyrelsen, men jeg vil med min baggrund forsøge at påvirke processen. I talende stund er der allerede fuld gang i en strategiplan, og jeg glæder mig da naturligvis til at få den pushet i den rigtige retning. Med min baggrund og kendskab til Nordfyn i øvrigt, så mener jeg bestemt, at jeg har en rigtig god ballast til at bidrage i bestyrelsen”, lyder det fra Ghita Kuhlmann.