Når man bare vil noget!

LC-Design 

Tekst og foto: Ove Syberg
Dato: 20-12-2018

Når man stort set hele sit liv har drømt om at blive selvstændig, er det dejligt at det lykkes. Når det man så laver, samtidig er både ens levebrød og hobby, så er tingene ikke så ringe endda.

Det må Louise Christensen, der har startet LC Design, sande efter de to første måneder som selvstændig.

”Siden teenageårene har jeg haft en drøm om at blive selvstændig og være herre i eget hus, dog uden præcist at vide, hvad jeg skulle beskæftige mig med,” fortæller Louise. Hun kiggede også lidt i sin fars, Hans Erik fra Nordfyn Grafisk, retning da han har været selvstændig i mange år.

Louise var udvekslingsstudent i et år i USA, og det har givet hende ’’hår på brystet’’, så hun ikke er så nervøs for at tage nye udfordringer op.

Da hun kom hjem, gik hun i gang med handelsskole og valgte at tage eksamen på en engelsksproget udgave af uddannelsen. USA trak dog stadig i hende, så hun tog en toårig shippinguddannelse i København, da hun mente at det kunne bruges i et job i USA.

Det blev dog ikke til noget, for hun mødte manden i sit liv, så Nordfyn blev base i stedet.

Men da Louise havde været i shippingbranchen et par år, mente hun at det var på tide at udnytte sine kreative evner, sine IT-evner og lysten til at skabe noget.

Hun tog til SDU i Kolding og tog en bred uddannelse, der indeholdt web, kommunikation, IT og engelsk. Den uddannelse matcher så fint det, Louise vil med sin virksomhed. Specielt kombinationen omkring IT og teknisk engelsk, hvor hun nu er i stand til at oversætte software manualer for sine kunder.

LC-Design

Det kreative gen er altid med

Hendes bachelor fra SDU gjorde, at hun følte sig klar til at starte for sig selv. Hovednerven i virksomheden skulle være web, kommunikation, grafisk arbejde og oversættelser. Hun ville skille sig ud i forhold til andre udbydere af stort set samme ydelser.

”Jeg har altid det kreative gen med i mit arbejde,” fortæller Louise. Uanset om hun arbejder med webdesign, hvor hun smiler og siger, at alt kan lade sig gøre. Eller om det gælder specielle målgrupper, professionelle oversættelser på engelsk eller tysk, spændende hjemmesider, tekstforfatning eller kommunikationsopgaver.

Ligeledes arbejder hun også i alt hvad der kan laves i et trykkeri med det mest moderne udstyr til at lave bildeko, labels, tekstiltryk, visitkort og så videre.

”Mine kunder findes som oftest blandt små og mellemstore virksomheder eller iværksættere som mig selv. Jeg vil gerne arbejde meget tæt sammen med mine kunder, så vi er enige om forventningerne hele vejen igennem processen.”

Hun tilføjer, at hun også kan hjælpe med kundernes tilstedeværelse på de sociale medier. Specielt Facebook og Instagram, hvor hun er meget skarp.

En webshop er nok også under opsejling og kunne for eksempel handle om tryksager eller plakater, fortæller Louise. Men sikkert også mange andre spændende ting.

”Jeg kan godt lide at prøve tingene af på mig selv, inden jeg sælger produktet til mine kunder”, siger Louise.

Hun ser lyst på fremtiden: ”Der dukker sikkert flere spændende projekter op hen ad vejen, der skal prøves af.”

 

Læs mere

Se mere om LC-Design