Når gode råd er gratis


Bare fordi man har en god idé eller fordi man har drevet virksomhed i flere år, er det bestemt ikke sikkert, at man er ekspert på alle de områder, der skal til for at drive en succesfuld virksomhed. For ud over virksomhedens kerneprodukt eller -ydelse kræves der jo viden om selskabsdannelse, markedsføring, it, revision, juridisk rådgivning, bankrådgivning og meget andet.


Derfor har vi i Nordfyns Erhverv og Turisme oprettet et rådgivernetværk, hvor du som iværksætter eller etableret virksomhed på Nordfyn kan få gratis rådgivning af forskellige specialister.


Sådan får du gratis rådgivning

Hvad enten du synes, du har en god idé; er i gang med at starte egen virksomhed eller om din virksomhed er veletableret, så kan du kontakte os for at afklare, hvad dit behov for rådgivning er," fortæller erhvervskonsulent Ove Syberg.

Processen starter med, at en erhvervskonsulent fra Nordfyn Erhverv og Turisme taler med dig om din og din virksomheds – hvis du har en – aktuelle situation. Sammen finder I ud af, om der skal rådgivning til og hvilken type rådgivning i så fald. Rådgivernetværkets medlemmer stiller gratis en til to timers rådgivning til rådighed, inden for de specialer der er relevante for den enkelte.

"Man kan dog ikke sige noget generelt om, hvor lang tids rådgivning der er brug for eller hvor mange forskellige rådgivere man skal snakke med, det afhænger helt af situationen. Vi screener både iværksættere og etablerede virksomheder og kortlægger deres behov, så de får kontakt med de relevante rådgivere på det rette tidspunkt,"

lyder det fra Ove Syberg, der fortsætter: "Vi har naturligvis en del viden her i huset, men på et tidspunkt slipper den op, og der er brug for mere specialiseret viden om fx sociale medier, hjemmeside, skat og moms, økonomi, jura, eksport, salg, fundraising og eksport. Og den viden kan rådgivernetværket give."


Positivt at man vil hjælpe hinanden på Nordfyn


Det har ikke været svært at finde rådgivere og specialister, der vil stille deres viden og hjælp gratis til rådighed i to timer. Og det ser man meget positivt på ved Nordfyn Erhverv og Turisme: "Det er virkelig positivt med den store velvilje fra de nordfynske virksomheder om at deltage i rådgivernetværket. Også taget i betragtning af, at vi har understreget over for rådgiverne, at de netop ikke skal ud og sælge deres ydelser til dem, vi henviser. De skal først og fremmest hjælpe, og det er alle helt indforståede med. Og hvis der så senere alligevel kommer et salg ud af det, så er det jo også fint, men det er slet ikke det, der er meningen med rådgivernetværket. Det er kort og godt at hjælpe nordfynske iværksættere og virksomheder med at skabe en sund forretning," slutter Ove.

 

Er du interesseret i at gøre brug af tilbuddet om gratis rådgivning, så kontakt erhvervskonsulent Ove Syberg på tlf. 2117 2101 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Liste over specialister i rådgivernetværket


Markedsføring:
Barlebo Communication, Trine Barlebo
PliniussenGrafisk, Birgitte Pliniussen


IT:
ABM InfoGRAPHIE, Mik Achton-Boel
JED it-service, Jesper Dahlstrøm
Jelling IT, Jens Elling

 

Revision:
BDO, Kim Dalgaard
Danrevi, Claus Langaa
e-revisor.com, Morten Wagner

 

Virksomhedsrådgivning:
Key2develop, Jeanne Banke Nielsen
McColaugh Consult, Lone McColaugh
Kene Koncernen, Søren Pristed

 

Juridisk rådgivning:
Advokatfirmaet Søren Olesen, Søren Olesen

 

Bankrådgivning:
Nordfyns Bank, Michael Kjærgaard

 

Uddannelse:
Vuc Søndersø, Rikke K. Dunne