Motion og penge

NOBA hos Nordfyns Bank

Tekst og foto: Ove Syberg
Dato: 27-06-2018

Motion og penge kan sagtens have noget med hinanden at gøre.

Erhvervschef Kristian Larsen fra Nordfyns Bank forklarer, hvordan det hænger sammen:

”Det startede med, at nogle medarbejdere synes, at man skulle begynde at lave noget fælles cykling.”

I forvejen har banken en løbeklub, kaldet Noba Run (Noba= Nordfyns Bank), som er en intern løbeklub for de ansatte.  

Flere fra Repræsentantskabet samt en del medarbejdere begyndte at cykle, og så var det ligesom i gang. Man talte så om, at man jo godt kunne have andre udefra med på ’’cykleholdet’’, og det kunne for så vidt både være kunder, forretningsforbindelser men også nogen, som i udgangspunktet ikke havde relationer til banken. Så nu er cykelklubben i gang.

”Det vigtigste ved projektet er motion, at møde nye mennesker og dermed skabe nye relationer,” siger Kristian og tilføjer: ”Og så gør det da ikke noget, hvis nogle af de cyklende, som ikke er kunder i banken, bliver det efter en god cykeltur.”

Videre beretter Kristian, at udover motion, som er det vigtigste, så kan der også blive tale om at lave nogle fælles arrangementer med en oplægsholder eller lignende. Ligeledes skal der laves små events efter en cykeltur, hvor man kan få en øl og en god snak. Det er noget der giver relationer, som er så vigtigt i forhold til banken og dens kunder.

”Det er meningen, at man skal komme i så god form, så Noba Bikes medlemmer skal ud på større ture, som Fyn rundt og lignende,” fortæller Kristian.

Her skal det også nævnes, at medlemskab er gratis, og at Nordfyns Bank sponsorerer cykeltøjet.

”Det er vigtigt, for så er vejen banet for at flere kan være med,” understreger Kristian. ”Vi vil meget gerne have, at vi kommer op på 50 medlemmer eller måske flere, for så bliver det sjovere at deltage i de forskellige aktiviteter,” uddyber han.

De fleste medlemmer kommer ind via mund til øre metoden, men nu er Noba også kommet på LinkedIn. Mange inviterer naboer eller venner til at deltage, for så bliver det også hyggeligt at cykle og snakke.

Man mødes kl. 17.30, og det kan jo ikke altid forenes med et familie- eller forretningsliv. Til gengæld tilføjer Kristian, at det er meget fleksibelt, da der ikke er mødepligt.

 

Læs mere

Nordfyns Bank