Møblernes by i Nordfyns Kommune - nu også med senge

BedroomBogense senge

Ja, det kan man efterhånden vel kalde Bogense. Der er Den Gamle Købmandsgård, der er Kvalitetsmøbler.dk, og nu er Bedroom Bogense kommet til som det sidste skud på stammen.

Tekst og foto: Ove Syberg
Dato: 21-02-2018
 

Bedroom blev startet af John Lauersen i januar i år.

Men hvorfor starte endnu en møbelbutik i Bogense?

”Jeg fik mulighed for at importere nogle hollandske senge, som er lavet af 100% naturlige stoffer og prismæssigt er i stand til at konkurrere med andre topmodeller i senge,” fortæller John.

Han forklarer, at han faktisk var i forhandlinger om at overtage Den Gamle Købmandsgård, hvor han selv har arbejdet, men at der ikke kunne skabes den fornødne enighed.

John var så lidt væk fra Bogense, men ville stadig gerne sælge møbler og samtidig have sin egen butik. Han snakkede med forskellige, der blandt andet sagde, at der kommer rigtigt mange mennesker igennem Bogense på et år - og nogen af dem skal vel bruge en seng…

Så det blev Bogense, der fik en Bedroom butik.

BedroomBogense ejer

Det helt rigtige valg

”Det kan faktisk være en fordel med tre møbelbutikker i samme by,” forklarer John. ”Det giver synergi, så Bogense er et sted man kører hen, når der skal handles møbler. Og som sagt, er der jo også mange turister der har ønsker om en ny seng,” smiler han.

Ydermere forklarer John, at der hvor han bor, i Kolding, er der fire eller fem møbelbutikker og et par stykker mere på vej. Samtidig er huslejen en helt anden end i Bogense. Jo, han mener at have truffet det rigtige valg.

Som navnet på butikken siger, så er det senge der skal over disken. Men på sigt bliver det alt, hvad der hører til i et soveværelse, der vil være i butikken. Både kommoder, sengeborde og garderobeskabe.

Det er hollandske senge af mærket Mérens, også kaldet Rembrandt, der excelleres i, og det er ikke i den billige ende, men John er ikke i tvivl om, at der er et marked for disse kvalitetssenge.

BedroomBogense Merens

Kunder fra store dele af Danmark

”Det har været lidt svært komme ud til kunderne, og der er brugt lidt flere penge til markedsføring end budgetteret. Men nu kan jeg se, at det går mod lysere tider, og at kunderne er ved at få øje på mig. Der er faktisk kunder fra store dele af Danmark, der handler her,” siger John.

Bedroom Bogense er nu også kommet på de sociale medier markedsføringsmæssigt, og her påpeger John, at han har fået rigtig god rådgivning af SoMe-medarbejderen Ida Sejer Clausen fra Nordfyns Erhverv og Turisme.

Med hensyn til service fortæller John, at han leverer gratis i hele Danmark samt installerer sengene hjemme hos kunderne.

John tror på sit koncept, og at markedet vil tage godt imod hans produkter, så butikken om et par år skal udvides markant.

Til slut har han dog en bøn til Nordfyns Kommune:

’’Vil I ikke godt hjælpe mig med at skabe parkeringsmuligheder for mine kunder? Det er en nødvendighed, at kunderne kan parkere ved butikken, når de skal handle, og det er jo lige præcis det, der er grobunden for at holde liv i byerne.’’

Bedroom Bogense - dyner 

Læs mere

Bedroom Bogense på Facebook

Bedroom Bogenses hjemmeside