Lars, Henning og Morten tog chancen

Og så er der nogen der siger at Danmark har den laveste iværksætterrate og at der er en tryghedsnarkomani i lønmodtager Danmark. Ikke hos Kappendrup ApS!!

Af Nordfyn Erhverv
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
13-05-2015


I ”storbyen” af samme navn, på Nordfyn, hvor der lige er optaget 2 danske spillefilm, den ene i Kappendrup Nord og den anden i Kappendrup Syd, som en af deltagerne i fredagens rejsegilde nævnte, har Kappendrup ApS nemlig investeret i en 300 m2 hal, så man kan arbejde indendørs med det sidste ”skud” på stammen. Adgangskontrolsystemer til byggepladser. Systemer der allerede er solgt til boreplatforme, skibsværfter og andre steder, hvor det er vigtigt at holde øje med hvor mange der arbejder på pladsen.


Så der blev råbt hurra for bygningen, for de ambitiøse ejerledere og for nedlæggelse af planloven, som er en af hindringerne for en virksomhedsudvikling på landet. Økonomisk er det ikke fra realkreditsystemet der er hjælp at hente, når noget skal bygges. Nej ejerlederne må op med ”læderet” selv, og med lidt hjælp fra et mindre lokalt orienteret pengeinstitut, som tror på projektet og menneskene bag det, gik det alligevel.


Selvom Kappendrup er en 100-årig virksomhed startet i det lokale elværk, bar dagen bestemt ikke præg af alderens tryk. Nej snarere tværtimod. Med de tre ejere, hvor den ene er kommet til inden for de senere år, tegner fremtiden sig god for virksomheden. Dette mod og initiativ er værd at holde øje med for andre der går med drømmen om at starte for sig selv på landet. Det kan lade sig gøre at etablere og drive virksomhed udenfor de større byer og der er brug for det.


Så hold øje med Kappendrup ApS. Det er ikke sidste gang omgivelserne hører fra Lars Møllerhøj, Henning Rasmussen og Morten Gustafsson og deres aktive personale i Kappendrup ApS.