Hvis vi er flere, så kan vi mere

Per Olesen søger medlemmer

I løbet af efteråret har vi her i Nordfyns Erhverv og Turisme fokus på at få nye medlemmer. Vi har omkring 600 medlemmer lige nu , men vi vil gerne have flere.

Vi håber på at få 100-150 nye medlemmer i indeværende år. Det vil vi, fordi vi er et talerør, både i forhold til Nordfyns Kommune, men også i forhold til mange andre aktører. Og jo flere vi er, desto stærkere en stemme får vi. Det giver os mulighed for at vægte vores budskaber tungere og blive hørt, når der er noget vi og vores medlemmer gerne vil; og vi vil gerne hjælpe vores medlemmer. Vi vil gerne vise, at vi står sammen på Nordfyn, og at vi står bag hinanden.

Vi satser på at få de mange nye medlemmer gennem en intensiv telefonkampagne, som vi følger op med et besøg på de virksomheder, der måtte ønske det.

Vores medlemsskare er meget broget, og der er ikke nogen brancher, der er hverken over- eller underrepræsenteret. Det er hovedsageligt små og mellemstore virksomheder, med et par enkelte store imellem - og afspejler dermed erhvervsbilledet generelt her på Nordfyn.

”Vi tilbyder vores medlemmer et stærkt bagland med mange kompetencer; netværk, rådgivning og arrangementer er at nævne blandt det, man får ud af at være medlem hos os – og så er det billigt”, griner Per Olesen.

 

Har du lyst til at vide mere om Nordfyns Turisme og alle de fordele, du kan få som medlem?

Ring i dag på tlf. 63 88 20 30 eller send en e-mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.