Fynsk Fodbold Award – årets nye fest

DBU Fyn lægger hårdt ud med både Lis Sørensen, Hit Orchestra og Peter A.G., når de den 28. oktober afholder Fynsk Fodbold Award for første gang. Aftenens konferencier bliver Anders Breinholt, og menuen byder på lækker italiensk buffet og masser af Albani-produkter – rammerne er lagt for en god fest!

Tekst: Dorte Eldrup Feldskou
Foto: Forskellige fotografer

 

DBU Fyn plejer at uddele årets priser løbende, men da de fik muligheden for at holde en event, der hylder breddefodbolden og de frivillige indenfor sporten, greb de den. Med stærke samarbejdspartnere som Nordfyns Kommune, Nordfyns Erhverv og Turisme, Sport Event Fyn og Albani var der god mulighed for at skabe noget stort.

 

Administrationschef ved DBU Fyn Claus Gramm Pedersen glæder sig til årets prisfest
Administrationschef ved DBU Fyn Claus Gramm Pedersen glæder sig til årets prisfest

 

”De frivillige fortjener en ordentlig hyldest i fællesskab, og vi håber at de fynske fodboldklubber vil støtte op om arrangementet og hjælpe med at hædre de frivillige og deres store indsats”, lyder det fra Claus Gramm Pedersen, administrationschef ved DBU Fyn. Han håber på, at de fynske fodboldklubber vil møde talstærkt op – både spillere, frivillige, dommere og alle andre inden for fodboldens verden.

Dermed ikke sagt, at festen kun er for fodboldentusiaster – ”selvom der skal uddeles fem priser i løbet af aftenen, er der lagt vægt på at skabe en fest for alle der godt kan lide god musik, lækker mad og kolde øl”, fortæller Peter Ginnerskov, eventkoordinator ved Nordfyns Erhverv og Turisme og tovholder på projektet.

”Vi har valgt at gå ind i samarbejdet som medarrangør, fordi det skal afholdes på Nordfyn. Det er vigtigt for os at brande Nordfyn som et sted hvor der sker noget, og på sigt vil vi gerne udvikle Otterup Hallerne til at blive et idræts- og kulturhus – der kan foregå meget andet end idræt i en sportshal”, fortæller Peter.

Planen er at Fynsk Fodbold Award bliver en fest for alle
Planen er, at Fynsk Fodbold Award bliver en fest for alle

 

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde; DBU går ind i det med liv og sjæl, og alt er gået op i en højere enhed. Det bliver bare så godt!”, fortæller Peter, og glæder sig over den tre-årige kontrakt, parterne har lavet. ”Vi håber på omkring 400 tilmeldte her første år, og så skulle der gerne komme flere til de næste år – der kan være omkring 600 mennesker i festligt lag i Otterup Hallerne, og vi kunne jo håbe at nå derop det sidste år, vi har arrangementet” lyder det fra Peter.

Peter opfordrer også de lokale til at ’gribe bolden’ og melde sig til en storslået fest. ”Selvom det hedder Fynsk Fodbold Award, så går der kun en times tid med at dele priser ud – resten af tiden skal der spises god mad og festes”, siger Peter, og fortsætter, ”Vi er meget tilfredse med aftenens program; det er nogle dygtige, aktuelle kunstnere der rammer meget bredt, så der skulle være noget for alle”.

Hvis man gerne vil tilmeldes som en gruppe, skal man kontakte Peter Ginnerskov ved Nordfyns Erhverv og Turisme på telefon 6196 0570 eller send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sørger han for at I kommer til at sidde sammen.

Arrangér en fest med venner og kolleger uden at skulle tænke på alt det praktiske.

Festen afholdes fredag d. 28. oktober fra 18.00-00.15 for kun 229,- pr. pers. (+ gebyr) inklusiv mad, musik og underholdning.

 

Hold jeres næste firmafest, personalefest, sponsorarrangement eller hygge med vennerne til Fynsk Fodbold Award i Otterup Hallerne

 

Læs mere om DBU Fodbold Award og priserne