Fynsk Fodbold Award 2016: Nordfyn byder fynsk fodbold op til fest

En ny fynsk fodboldfest - Fynsk Fodbold Award 2016 - ser dagens lys. Fredag den 28. oktober fejres fynsk fodbold og de mange frivillige ved et stort show i Otterup Hallerne. Aftenen byder på underholdning fra blandt andre Lis Sørensen, Peter A.G. og Anders Breinholt.

Tekst: Peter Ginnerskov 

 

Nordfyns Erhverv og Turisme og DBU Fyn sætter sammen med Albani, Sport Event Fyn og Nordfyns Kommune alle sejl til for at lave en stor fest i fodboldens tegn. 

På aftenen bliver fem priser uddelt, når Årets Fynske Fodboldklub, Årets Breddedommer, Årets Fynske Fodboldleder, Årets Børne- og Ungdomsklub kåres og ikke mindst den nystiftede pris Årets Holdkammerat, der uddeles af Nordfyns Erhverv og Turisme.

Awardshowet styres af den populære TV-vært Anders Breinholt kendt fra blandt andet Natholdet, så der er garanti for en munter aften.

Underholdning i topklasse

Foruden prisuddelingen, en italiensk buffet og de kolde Albani-produkter kan gæsterne se frem til en aften med underholdning fra den ypperste danske musikscene, når Lis Sørensen og Peter A.G. spiller op til fest akkompagneret af bandet HitOrchestra.

På Nordfyn er vi meget glade og stolte over at være med til at arrangere den største fynske fodboldfest i nyere tid. Otterup Hallerne, der danner rammer om Fynsk Fodbold Award 2016, er ved at udvikle sig til et kulturcenter, der kan rumme meget mere end bare sport, og vi glæder os til at byde en masse festglade mennesker velkommen i Nordfyns Kommune, fortæller Per Olesen, direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme.

Også hos DBU Fyn ser man frem til festen:

Vi er glade for at vi, med hjælp fra vores samarbejdspartnere, har været i stand til at sammensætte et program, som rammer en bred målgruppe, da fodbolden jo som bekendt favner bredt. Vi håber, at rigtig mange i fynsk fodbold og mange andre interesserede vil være med til at fejre fynsk fodbold på en festlig aftenlyder det fra Claus Gramm Pedersen, administrationschef ved DBU Fyn. 

Alle interesserede kan deltage i festen og få en uforglemmelig aften. Der kan købes billetter både med og uden bustransport mellem Otterup Hallerne og Odense til henholdsvis 249 kr. og 229 kr. plus gebyr.

 

Køb billetter og få pakketilbud 

 

Læs mere om Fynsk Fodbold Award her